Search here...
TOP
Disclaimer Beebs and Moms

Disclaimer

Meer weten over de voorwaarden, links , foto’s, teksten en winacties op deze site? Je leest ze in de Beebs and Moms disclaimer.

Beebs and Moms Disclaimer

In de Beebs and Moms disclaimer staat uitgelegd wat je kunt verwachten van de blogs, winacties, samenwerkingen en andere informatie op Beebs and Moms.

Afbeeldingen en teksten

De afbeeldingen en teksten op deze site zijn van Beebs and Moms. Deze mogen niet zonder mijn goedkeuring worden gebruikt, doe je dit wel dan zal ik daar kosten voor berekenen. Ook wanneer je de foto’s vind via Google is het niet toegestaan de foto’s zonder toestemming te gebruiken. Wil je graag foto’s voor je eigen site, dan raad ik je aan om deze zelf te maken of om Stockphoto’s te gebruiken. Je leest er hier meer over.

Affiliate Links

Op Beebs and Moms wordt er soms gebruik gemaakt van affiliate links. Daar heb jij geen last van, maar het zorgt ervoor dat mijn broekriem wat losser kan. Zo werk ik o.a. samen met Linkpizza en word ik soms betaald voor een bepaalde link in een artikel.

Samenwerkingen

Ik zal het altijd in een artikel vermelden wanneer een artikel voortkomt uit een samenwerking. Zou jij graag met Beebs and Moms willen samenwerken? Dan raad ik je aan om te kijken op de Samenwerkingspagina van Beebs and Moms.

Winacties

Beebs and Moms organiseert geregeld winacties. Dit doe ik altijd alleen met artikelen waar ik zelf achtersta! Het kan zijn dat er iets mis gaat met de levering van een prijs. Samen met de winnaar kijk ik dan naar een passende oplossing. De verantwoording voor het uitleveren van een prijs ligt ten alle tijden bij de producent.

De winnaar van de winactie zal ik bekend maken op de blog in het artikel van de winactie. Op social media zal ik bekend maken dat de winnaar bekend is. Als ik na een dag nog niets van de winnaar heb gehoord zal ik diegene een bericht sturen, het kan namelijk dat je een social media bericht mist. Het is dus altijd belangrijk om een geldig emailadres achter te laten of met een actief account te reageren bij de winacties. Wanneer ik na een dag niets gehoord heb op mijn persoonlijke bericht zal ik een nieuwe winnaar gaan loten. De eerdere winnaar kan dan geen aanspraak meer maken op de prijs.

Blogs

Ook blogs zijn onderhevig aan tijd. Het kan dus zijn dat je een artikel leest dat misschien niet meer up-to-date is. Ik heb het door de toenemende hoeveelheid artikelen op Beebs and Moms niet altijd in de gaten dat er iets misschien niet meer klopt. Ik zou het dan enorm op prijs stellen wanneer je het me laat weten, dan kan ik het artikel aanpassen naar de huidige tijd. Altijd zal ik mijn best doen om informatie te verzamelen bij de informatieve blogs op Beebs and Moms. Deze zijn echter vanuit mijn opinie geschreven en dus kan het ook voorkomen dat ik misschien iets verkeerd begrepen heb. Ik ben geen expert op alle gebieden en dus raad ik je aan om een (gediplomeerde) deskundige te raadplegen bij medische of pedagogische vragen.

 

Liefs, Kimberly