Recente berichten

Dingen waar ik geen genoeg van krijg

Er is een hoop waar ik ontzettend van geniet; dingen waar ik geen genoeg van krijg. Maar waar geniet ik nou echt van en waar mag je me voor wakker maken, al heb ik liever niet dat je dat doet trouwens. Wat zorgt ervoor dat mijn hart harder gaat kloppen?

Dingen waar ik geen genoeg van krijg

Door Kimberley met haar blog voor sportieve mama’s werd ik getagd om deze vragenlijst in te vullen. Nicole van Meisje-Eigenwijsje bedacht de vragenlijst. Mocht je nog niet weten wat een tag is in bloggersland? Dat is een vragenlijst die een blogger kan invullen zodat je lezers je wat beter kunnen leren kennen. Tof toch?!

M’n kind

Evi is mijn alles, zij brengt licht op de donkere dagen in mijn leven. Ok en soms zie ik haar wat liever gaan dan komen omdat ze zich dan als een kleine duivel gedraagt. Maar goed dat hebben we allemaal wel eens toch? Ik geniet er gewoon ontzettend van hoe zij de wereld ziet en ervaart, hoe ze dingen verklaart op haar eigen manier en dat prima vind. Het is toch heerlijk.

Slaperige knuffels

In het verlengde van dat ik geen genoeg van mijn kind kan krijgen liggen ook die slaperige knuffels die ik van haar krijg wanneer ik haar voordat ik zelf naar bed ga. Even kletsen, dikke knuffels krijgen en een dikke zoen. Ik vind het heerlijk en ga met een goed gevoel dan slapen. Laatst deed ik het een tijdje niet omdat ze zelf gewoon uit bed gaat om te plassen maar ik miste echt dat kleine momentje. Daarom ben ik het toch maar weer gaan doen.

Date Nights

Ik heb dus een enorm leuke vent aan de haak geslagen. Samen erop uitgaan vind ik echt heel fijn! Even samen de tijd hebben voor elkaar zonder dat iemand zit te klagen over het eten of steeds de aandacht wil of wil vertellen over haar klasgenootje en wat ze heeft geknutseld op school. Allemaal prima maar soms is het toch wel heel fijn om samen weer de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Beseffen waarom jullie voor elkaar zijn gegaan en weten wat je partner bezighoudt vind ik heel fijn. Laatst waren wij – omdat we 10 jaar samen waren – als verrassing voor mij 2 dagen naar Luxemburg. Het was heerlijk! Samen eten, relaxen, kletsen, lachen en wandelen. Ja soms zijn wij gewoon enorm gezapig.

Wijn

Yep, ik hou dus van een wijntje hier en daar. Nee ik drink heus niet elke dag maar het is echt een verwennerij. Zo bedacht ik ook de Alcohol -Tag en schreef ik eerder over de WineChill die me toch een partij handig is! Rosé, witte wijn en als het koud is een fijne Glühwein, je doet me er gewoon een plezier mee en zolang het met mate is lijkt het me ok. Sorry not sorry dus. En als je me er een stuk witte chocolade bij wil geven om me te straffen dan vind ik dat ook geen probleem.

Netflix

Holy shit, ik weet nog dat ik me ontzettend tegen Netflix afzette en liever streamde. Die liefde ging een tijd goed totdat onze box naar de ellende ging en we met de kerst bij ons thuis een kerstfilm wilden kijken. Ik nam een proefabonnement op Netflix en de rest is geschiedenis. Toen het vorig jaar niet goed met me ging keek ik behoorlijk veel Netflix en nu ik weer aan de arbeid ben is dat uiteraard wel een stuk minder. Maar zodra de kleine dame in bed ligt gooien we onze serie van dat moment aan en hangen we lekker te relaxen op de bank. Trouwens #Netflixandchill is een term voor hele andere dingen dan chillen met Netflix. Het is maar dat je het weet, ik leerde het vorig jaar nadat ik tips voor Netflix deze titel gaf. Oeps.

#vreetzak4life

Eten is een groot deel van mijn leven. Inmiddels probeer ik voor de 1000e keer een gezond eetpatroon aan te nemen en ik hoop dat het nu eens lukt. Ik weet best wel de gezonde dingen etc. maar als emotie-eter schiet ik toch weleens uit de bocht om dan vervolgens maar in de berm te blijven hangen. Met het oog op de zomer en dat we met een groepje vrienden naar Italië gaan wil ik toch graag weer strakker in mijn pak zitten. Ook omdat ik Evi het goede voorbeeld wil geven. Balans is the key. Daarnaast sport ik weer wat met de app van Newborn Fit Mama. Dit helpt me wel voor het overzicht trouwens. Maar sushi, patat – ja patat ja – kroketten, chocolade, dropjes en tapas? Ik ben je vrouw hoor, kom maar op!

De zomer

Ik hou enorm van de zomer! De mogelijkheid om lekker naar buiten te gaan, niet rillen van de kou, lekker met je blote benen in het zand zitten op het strand, een ijsje eten om af te koelen, zandkastelen maken. Heerlijk toch?! BBQ, je spelende kind in de zon of in haar badje. Ik vind het echt genieten en kan er enorm naar uitkijken. Als het dan weer voorbij is heb ik ook standaard wat moeite om weer om te schakelen naar de herfst. Dat vind ik zo’n guur en naar seizoen.

Nog meer dingen waar ik geen genoeg van krijg

Er is zo veel waar ik dol op ben, zelfs als het beter is om het niet te hebben zoals mijn telefoon. Ik wil hem echt wel graag vaker wegleggen maar helaas, veel dingen voor mijn 2 sites lopen via mijn telefoon. Er gaat gewoon veel tijd in zitten. Muziek is ook echt een essentieel ding voor me, ik zou er niet zonder kunnen. En die vriendinnen van me? Ook zij zijn me erg dierbaar en ik zie ze graag. Kimberley vroeg me wat mijn favoriete sportding is. Dat is denk ik toch wel mijn muziek, zonder muziek trek ik het echt niet om te sporten hoor. O en een sportbh want anders worden die 2 blauwe ogen van me nog een stuk blauwer 😉

Van Christa van Christa Schrijft en Debby van Barcelonamom  zou ik graag willen weten waar zij geen genoeg van krijgen.

 

Liefs Kimberly

Dingen waar ik geen genoeg van krijg

 

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

4 COMMENTS

 • Rachelle

  Je wijnstukje, haha ik moest zo hard lachen. “Straf me maar met een stukje chocola” .

  Hmm, dat is eigenlijk wel een goede. “Kak, ik heb het huishouden niet gedaan. Voor straf moet ik een hele reep chocola eten. Zo’n grote dan he, niet zo’n lullig kleintje.”

  • Kimberly
   AUTHOR

   Hahahaha ja! Zou de ultieme straf zijn hoor ?

 • Krystle/Batboy

  Leuke tag en de foto van jullie is ook super leuk! Ik houd ook van zoete witte wijn maar meestal drink ik rosé , heerlijk op een terrasje.
  Krystle/Batboy onlangs geplaatst…Stoere wanddecoratieMy Profile

 • Lipstickencupcakes

  Hmmm wijn en eten. Daar hou ik ook heel erg van. Vooral de combi tapas en wijn hihi

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 19 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.