Haat
Persoonlijk Recente berichten

Things I Hate; De dingen die ik echt haat

Er zijn een hoop dingen die ik erg leuk vind maar er zijn dus ook genoeg dingen die ik echt haat. Daarom maar eens een lijstje die ik eerder al schreef voor Digimama in de herhaling.

Lijstjes

Onder de bloggers kom je vaak lijstjes tegen met dingen die zij haten. En omdat het soms wel leuk is om mee te doen met de grote golf hierbij mijn lijstje met dingen die ik haat:

 

Things I hate

 • Sprongen, je weet wel die krengen die door Oei ik groei ook beschreven worden. Het liefste zou ik een lange vakantie willen pakken.
 • Agressief gedrag, van die opgepompte gassies die ook op Facebook staan met hun swek-stylo. Ik heb er niks mee. Maar ook die figuren die bij voetbalwedstrijden los gaan of gewoon los op straat rond lopen en pissig worden om niks. Agressie om de agressie zeg maar. Bah.
 • Die uitpuilende wasmanden, elke bloedvergeten dag. Ik was me een breuk en vouw me rot maar er lijkt maar geen einde aan te komen. Gelukkig zit er de komende 300 jaar ook nog geen schot in de zaak, het zal blijven.
 • De ramen lappen, heb ik het net keurig gedaan (eens in het half jaar ofzo) en ben ik rete-trots op mezelf. Het soort blijheid dat heerlijk eten met een wijntje je ook kan geven zeg maar. Blijkt bij de eerste zonnestraal dat er oneindige strepen zichtbaar zijn en oh ja, de mini heeft dan ook alweer haar gezicht tegen het raam gedrukt. Iets met verspilde moeite.
 • De schutting met een schuurspons en azijn moeten schoonmaken omdat de groene aanslag er te dik op zit. We zijn vorig jaar november verhuisd dus het is nu tijd voor de tuin maar wat een K*tklus! Had ik al gezegd dat er ook 2 rozenstruiken tegen de schutting aan groeien? Nee? K*tklus was het.
 • Klussen, ik heb er zo’n pertinente hekel aan dat je denkt dat je bijna klaar bent met klussen maar dat niks gaat zoals je wilt en dat je maar klussen blijft zien.
 • Mini’s die binnen no time overal uit groeien, gewoon omdat het zo ontzettend snel gaat. Dat kleine ukkie die paste op 1 arm gaat nu echt niet meer op 1 arm passen.
 • Nog een gedeelte maand overhouden aan het eind van je salaris, heb ik normaal gesproken niet zo’n last van maar de laatste maanden vind ik het allemaal dieptriest.
 • Je favoriete bh aan hebben en je afvragen wat voor scherps er nou toch in je retteketet zit te drukken…. Jawohl, de beugel van diezelfde favoriete bh!
 • BH’s shoppen, dat licht is altijd afgrijselijk, de dames die je wensen te helpen misschien nog wel vreselijker en dat een bh nooit als gegoten zit maar gelukkig wel bijna. Haat aan bh’s winkelen. O en tip, doe het niet samen met de mini. Zo ontzettend niet ontspannend voor je.
 • En dan als laatste maar niet het minste, niet kunnen eten wat je wilt en in maat 38 kunnen tegelijk. Ja of 2x een maat 38 aan elkaar genaaid. Overigens zou ik graag in maat 38 willen maar ik blijf er altijd net wat boven hangen, of moet dus echt niet meer eten wat ik lekker vind maar ik heb nou eenmaal een voorkeur voor kaas, chocolade, wijn, iets met room, pasta’s etc etc.

En mama’s mochten jullie nog aanvullingen hebben, roep ze vooral in de comments.

 

Eerder schreef ik deze blog voor Digimama

 

Uitgelichte foto: Pexels.com

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

2 COMMENTS

 • Kelly

  Hahaha geweldig !

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × twee =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Hoe werd ik een luie huisvrouw?! - Beebs and Moms on 28 juni 2017