Creative Use of Technology unieke houten producten
Moms Fashion Reviews

De unieke houten producten Creative Use of Technology

Unieke producten met een persoonlijke touch, ik ben er gek op! Net even iets anders dan de meeste andere mensen en speciaal met een quote, tekst of afbeelding die belangrijk is voor jou. En wat het helemaal bijzonder maakt? De producten zijn van hout! Ik laat 2 van de houten producten uit het assortiment van Creative Use of Technology zien.

 

Creative Use of Technology

Op de website van Creative Use of Technology kun je kiezen uit allerlei producten voor je interieur, je telefoon of gave accessoires. Bij de producten voor je interieur kun je denken aan mooie lampenkappen, woonaccessoires en wanddecoratie. Voor in huis vind ik vooral de klokken en houten planten ontzettend gaaf.

Horloge

Ik miste de laatste tijd een horloge en was al even aan het kijken naar wat ik nou precies wilde. Maar eerlijk gezegd zag ik steeds horloges die ik al eerder droeg of die ik veel op die van anderen vond lijken. Heel speciaal vond ik ze niet in ieder geval. Totdat ik de horloges van Creative Use of Technology tegenkwam. Wat een keuze en wat een gave horloges! Mijn vader de horlogeverslaafde stuurde ik foto’s om me te helpen kiezen. Uiteindelijk koos ik een bamboehouten horloge met een (Japans) uurwerk dat dezelfde kleur heeft. Ik vind deze kleur ontzettend mooi en vrouwelijk maar ook nog eens makkelijk te combineren met alle kleuren die ik wil dragen. Doordat het horloge van bamboehout is gemaakt draagt dit erg makkelijk en licht. Ik koos voor het houten schakelbandje omdat ik dat makkelijk qua gebruik vind. Je kunt ook kiezen voor leren bandjes passende bij je bamboe of sandelhouten uurwerk.

Houten horloge

Telefoonhoesje

Naast het horloge koos ik voor een kersenhouten telefoonhoesje voor mijn Samsung S7. Je hebt bij de telefoonhoesjes de keuze uit 3 soorten hout: bamboe, kersen of walnoot. Deze kun je dus net als ik matchend bij je horloge bestellen. Ik koos voor de kersenhouten versie omdat ik het idee had dat de bamboe voor mij te licht qua kleur zou zijn. Achteraf had ik wel beter voor de bamboehouten versie kunnen gaan qua kleur, maar ik vind de kersenhouten kleur wel erg mooi. De houten hoesjes schuif je in 2 delen om je telefoon heen. Doordat het echt hout is zijn de hoesjes wat dikker dan dat je gewend bent. Dat is even wennen met het gebruiken van je knopjes aan de zijkanten maar went snel. Ik vind het een hele luxe uitstraling geven en iets heel persoonlijks hebben. Zelf had ik in ieder geval nog nooit een houten telefoonhoesje gezien!

Creative Use of Technology

 

Houten telefoonhoesje

Graveren

Het bijzondere aan de telefoonhoesjes en horloges is dat je ze dus kunt graveren. Ja, ook het telefoonhoesje. Ik heb het niet gedaan omdat ik geen idee had wat ik erop moest zetten maar mocht je dat wel weten dan is dat natuurlijk wel heel gaaf. Mijn horloge heb ik wel laten graveren. Ik heb er een aantal dagen over nagedacht maar heb gekozen voor: “Tot de maan, de sterren en weer terug”. Dat zeg ik namelijk altijd tegen Evi bij het slapengaan om aan te geven hoeveel ik van haar hou. Ik heb ervoor gekozen om het met symbolen te laten graveren omdat ik dat wat speelser vond. Er staan ook 2 hartjes bij, voor de 2 kinderen in mijn hart. Deze gravure maakt mijn horloge dus enorm persoonlijk voor mij. Bij het graveren heb je de keuze uit verschillende lettertypes en verschillende lettergroottes. Bij de telefoonhoesje kun je ook kiezen voor een afbeelding, maar niet voor een eigen afbeelding. Dat vond ik wel jammer want het leek me wel gaaf om mijn eigen logo dan wel had willen laten graveren op het telefoonhoesje.

Gravure horloge

Bestellen

Het bestellen op de website vond ik erg makkelijk gaan, als je eenmaal weet wat je wilt tenminste 😉 Tijdens het bestellen werd ik goed op de hoogte gehouden en ik had de producten snel in huis. De producten vind ik er zelf echt geweldig uit zien en tijdens het gebruik ervan werd ik al meerdere keren gecomplimenteerd. Het zijn dus wel echt producten die opvallen en dat vind ik heel gaaf. Het is net even anders dan wat de meeste mensen hebben en dus ook nog eens speciaal voor mij met de gravure. Zo ontzettend tof! Ik raad je dus aan om echt eens op de site te kijken wat je er zelf van vind. Zeker als je op zoek bent naar bijzondere horloges, telefoonhoesjes en andere bijzondere houten producten is de site echt een must.

 

Liefs Kimberly

 

 

Dit artikel betreft een samenwerking waarvoor ik producten heb mogen uitkiezen.
Dat bepaalt echter mijn mening  en enthousiasme niet.

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

4 COMMENTS

 • Rachel

  Die houte horloges heb ik al zoveel langs zien komen en ik vind ze zo tof!

  • beebsandmoms
   AUTHOR

   Ja gaaf zijn ze he, ben er echt enorm blij mee!

 • deflopvader

  Ze hebben echt mooie/leuke producten. Betekent ‘iets dikkere hoesjes’ dan ook kwalitatiever? Er zijn zoveel ‘prutshoesjes’ op de markt….

  • beebsandmoms
   AUTHOR

   Ik denk het wel, heb hem er nog niet zo lang om dus kan nog niet echt oordelen maar het is echt hout dus zal ook wel sterker zijn dan plastic denk ik.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *