samsung-galaxy-s20-plus-feature-design
Recente berichten Reviews

De Samsung Galaxy S20 + wil jij zeker hebben!

Al sinds mijn 18e heb ik telefoonabonnementen. Iedere 2 jaar sluit ik weer een nieuw abonnement voor mijn telefoon af inclusief een nieuwe telefoon. Nu ben ik heel tevreden met mijn Samsung S10 maar sinds ik de kunsten van de nieuwe Samsung Galaxy S20+ heb gezien wil ik die zeker hebben!

De camera’s van de nieuwe S20+

Als bloggende moeder maak ik veel foto’s: van mijn kind, selfies, foto’s van producten en foto’s voor mijn social media. Het is dan ook prettig wanneer de camera’s van mijn telefoon goed resultaat geven. De Samsung Galaxy S20+ heeft aan de achterkant maar liefst vier camera’s! De hoofdcamera maakt foto’s in 12 megapixel. De andere 12-megapixelcamera heeft een ultragroothoeklens.

Maar deze telefoon maakt zelfs mooie foto’s in het donker met de 64-megapixelcamera met ingebouwde telelens. Dankzij deze camera kun je rustig inzoomen zonder kwaliteitsverlies! Voor mooie portretfoto’s heeft de Samsung S20+ een Depth Vision-camera voor extra mooie scherptedieptefoto’s. Je snapt dat mijn hart hier sneller van gaat kloppen en dat ik de Samsung S20+ kopen wil!

Supersnelle telefoon en geweldig bereik

Dit jaar beginnen de telefoonproviders in ons land met het uitrollen van het 5G netwerk. Omdat niet alle huidige smartphones geschikt zijn voor dit netwerk is de Samsung S20+ naast 5G ready ook nog geschikt voor het 4G netwerk (het huidige netwerk). Zo heb je altijd een geweldig bereik en dankzij de snelle processor in combinatie met de opslagruimte van de telefoon heb je ook nog eens een supersnelle telefoon.

Bescherming tegen water en stof?

De S20+ heeft net als de andere laatste modellen van Samsung een stof en waterbescherming. Geen idee hoe het met jullie zit maar ik ben al meerdere keren gered door deze bescherming! Zo heeft mijn telefoon het afgelopen jaar al wat thee opgevangen maar ook een flinke regenbui overleefd. Nu moedig ik je uiteraard niet aan om je telefoon in een emmer water te doen maar spatwater-proof is je Samsung wel.

Het verschil tussen de Samsung Galaxy S20, de 20+ en de S20 Ultra?

Samsung zou Samsung niet zijn als ze niet 3 verschillende versies van deze nieuwe S20 zouden uitbrengen. Naast de Galaxy S20+ zijn er ook de reguliere S20 én S20 Ultra. De S20+ zit qua specificaties en prijs tussen de twee andere uitvoeringen. Het formaat is groter en de snelheid ligt hoger dan bij de Galaxy S20, maar de telefoon is betaalbaarder dan de S20 Ultra.

Conclusie over de telefoon

Je snapt na het lezen van de pluspunten hierboven dat ik heel enthousiast ben over de S20+. Ik baal dus dat ik volgend jaar pas weer mag verlengen en ben weer jaloers op Patrick die dit jaar zijn abonnement mag verlengen. Het grote voordeel is wel dat ik nu Patrick veel foto’s kan gaan laten maken zodra hij heeft verlengd en ik dus misschien mijn eigen telefoon wat vaker weg kan gaan leggen 😉

Uitgelichte foto via Tele2

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *