Purpuz Planner 2019 Winactie
Recente berichten Winacties

De Purpuz Planner | Review en Winactie – GESLOTEN

Wil jij ook jouw gezin, bedrijf, werk of name it plannen en ben je op zoek naar een nieuwe manier om dat te doen? De Purpuz Planner kan je daarbij helpen en ik mag er 1 weggeven!

De Purpuz Planner

Met een hoge beoordeling op Bol.com en op Facebook was ik erg nieuwsgierig naar de Purpuz Planner. Ik laat je foto’s zien van de nieuwe roze planner van 2018 en mag aan één van mijn volgers de Purpuz Planner weggeven. Lees snel verder voor de voorwaarden.

Review Purpuz Planner

De roze linnen planner ziet er heel mooi uit en met de inspirationele quotes binnenin is het al fijn beginnen met plannen. De verticale invulling van de dag loopt van 8.00 tot 22.00 uur en daardoor is er goed op afspraak te werken. Daarnaast heeft de planner veel ruimte voor to-do’s en creatieve ruimte. De agenda van de Purpuz Planner begint in december en gaat door t/m december. Geregeld heb je de mogelijkheid om te reflecteren en word je uitgedaagd om terug te kijken op je doelen. Heel fijn dus als je bezig bent met je eigen bedrijf, een blog hebt of gewoonweg doelen voor op je werk.

De vragen in de planner helpen je om verder te kijken dan je vaste kaders. Prettig om daar ook eens te kijken. De Purpuz Planner is bedacht door Clen Verkleij, die afgestudeerd organisatie socioloog is. Met de Purpuz Planner wilde hij graag een simpele methode creëren die helpt met om balans te krijgen en doelen te behalen.

Purpuz planner 2019 winactie Purpuz Planner Winactie 2019 inhoud

Voorwaarden winactie Purpuz Planner

Wil jij deze superfijne Purpuz Planner winnen? Dan is het belangrijk dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op deze leuke prijs.

 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Facebook dat je meedoet. Doe je dit niet, dan kan ik niet in contact met je komen.
 • Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je Beebs and Moms liket op Facebook en/ of Instagram.
 • Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 13 oktober 2018. Op 14 oktober 2018 maak ik de winnaar bekend op Beebs and Moms en via de sociale kanalen.

Gefeliciteerd Nadine! Ik neem contact met je op.

Winnaar Purpuz Planner

Niet gewonnen? Hou de Winactie-pagina in de gaten.

Liefs Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

3 COMMENTS

 • Marian B

  Ben er toch wel nieuwsgierig naar, mooie kans om eens te kijken of de planner voor mij werkt.

 • Stacey

  Dit lijkt me naast de milly Pie een erg fijne planner voor mijn vriend die nu een hoop eigen afspraken moet bijhouden en zeker in de toekomst nog meer moet plannen hihi

 • Claudia Diependaal

  Wauw ik doe heel erg graag mee. Mijn MS hersenen zijn zo’n vergiet. Misschien helpt dit ???

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.