Kids weekend Kinepolis de Grinch
Kinderen Recente berichten Tips

De nieuwe Grinch | De bioscoop kleurt weer groen

In het weekend van 1 en 2 december is er een heel speciaal Kids Weekend bij Kinepolis. De nieuwe versie van De Grinch komt namelijk 29 november uit en kleurt alle bioscopen weer groen. Waar gaat de film over en waar kun je hem zien tijdens dit speciale Kids Weekend?

De Grinch 2018

De meeste van ons kennen de film wel nog in de versie met Jim Carrey maar aangezien die film alweer uit 2000 stamt was het tijd voor een nieuwe versie van de film. 18 jaar geleden alweer! Voel je je al oud nu? Ik wel want ik kan me nog goed herinneren dat ik de film voor het eerst zag. De nieuwe film gebaseerd op het verhaal van Dr. Seuss heeft een complete update gekregen van de makers van o.a. de Minion films, Huisdiergeheimen en Sing. Gegarandeerd veel plezier dus tijdens deze film! Het voorstukje ziet er in ieder geval al erg goed uit.

De film in het kort

Dit bekende kerstverhaal van Dr. Seuss gaat over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Dit herkenbare verhaal over de magie van kerst is grappig, hartverwarmend en een visueel feestje voor de hele familie. In de Nederlands gesproken versie met de stem van Carlo Boszhard als de Grinch.

Bijzonderheden

In 2D en 3D | Nederlands en Engels gesproken | 90 minuten | Vanaf 6 + jaar

Kidsweekend Kinepolis

Tijdens het weekend van 1 en 2 december organiseert Kinepolis Bioscopen een leuk kidsweekend rondom de Grinch. De kinderen worden onthaald met wat lekkers te drinken, er zijn allerlei activiteiten en voor alle kindjes is er een leuke verrassing! (op = op) Tijdens het weekend gelden de reguliere prijzen voor kaartjes. Wij gaan tijdens het kidsweekend naar de bioscoop in Hoofddorp dus misschien zie ik je daar wel!

Koop je kaartjes hier

 

Liefs Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *