de mooiste badmode van 2020
Moms Fashion Recente berichten

De mooiste badmode van deze zomer!

Met de zomer in aantocht ben ik weer op zoek naar de mooiste badmode om heerlijk op het strand te kunnen genieten. Opvallend vind ik het dat er steeds meer keuze is in mooie badmode voor curvy dames. Ik laat je mijn favorieten zien!

Badkleding online shoppen

Aan de ene kant is het natuurlijk heel prettig om badkleding direct te kunnen passen en zo nodig een andere maat te kunnen pakken. Het voordeel aan online badkleding shoppen vind ik toch wel dat je over het algemeen meer keuze hebt. Meer modellen, meer diversiteit en meestal ook een grotere voorraad dan de winkel in je stad.

De leukste bikini’s voor deze zomer

Deze zomer is er ook weer genoeg keuze uit bikini’s voor alle lichaamstypes. Het valt me op dat er ook steeds meer bikini’s met hogere broekjes zijn, mooie accenten op de taille en gelukkig ook bikini’s die leuk zijn met grotere borsten. Lange tijd kon ik namelijk zelf alleen maar slagen voor tuttige modellen of tops die weinig steun gaven.

Geschulpte randen, prachtige en stoere prints, mooie uitsnijding op de rug en niet standaard met een vaste sluiting. Voor mij ideaal want meestal heb ik de cup wel nodig maar is de omvang dan te wijd. Met een zelf te knopen sluiting kun je dan jouw ideale omvang creëren. Ook vind ik de wat hogere broekjes prettig wanneer ik met Evi naar het strand ga. Zo kan ik gemakkelijk met haar meespelen zonder steeds mijn broekje op te hijsen. Deze broekjes “verhullen” ook keizersnede littekens of eventueel je buikje wanneer je dat zou willen.

Je ziet het op de fotocollage hieronder: er is voor iedereen wel een bikini te vinden.

Badmode 2020 bikinitrends

Stoere en vrouwelijke badpakken

Een badpak oubollig? Nee zeker niet meer! Stoere prints, prachtige kleuren, fijne ondersteuning en accenten op de mooiste plekken van jouw lichaam. De keuze is steeds ruimer en inmiddels verre van tuttig of saai. Ik vind het zelf vooral mooi wanneer een badpak je taille accentueert, dat doorbreekt ook de badpak. De keuze is ruim in badpakken met cups en zonder cups, zo is er altijd een badpak dat bij jou past.

Badpakken trends zomer 2020

De ideale middenweg: de tankini

Wil je geen badpak én geen bikini? Dan is de tankini de middenweg voor jou. De tankini kun je zien als een verlengde bikinitop of een doorbroken badpak. Eventueel kun je ook bij een bikinibroekje, een bikinitop én een tankini kiezen. Zo kun je de top aanpassen op de omgeving of aan jouw behoefte van die dag.

Tip, lees ook:
25 X mijn gedachten tijdens het kopen van een nieuwe bikini

Tankini trends zomer 2020

Badmode bij de Bijenkorf

Alle badmode op de bovenstaande foto’s is te koop bij de Bijenkorf. Selecteer op jouw maat en je ziet direct wat er in jouw maat beschikbaar is. Laat het thuisbezorgen en pas de badkleding in jouw eigen omgeving.

Alle foto’s zijn afkomstig van Bijenkorf.nl

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 + negen =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.