Spotifylijst voor #badassmoeders
Coach Moms Zelfzorg

De lekkerste liedjes voor alle #badassmoeders

Zelfvertrouwen en zelfzorg zijn dingen die ontzettend belangrijk zijn voor iedereen. Zeker ook voor moeders die zichzelf soms een beetje lijken te vergeten in de drukte van de dag. Met deze lijst aan liedjes voor #badassmoeders krijg jij een boost in je zelfvertrouwen!

Liedjes van krachtige vrouwen

Er zijn tegenwoordig enorm krachtige vrouwen die bodypositive en empowering liedjes maken. Heel tof want deze liedjes helpen jou om een positief gevoel te krijgen over jezelf en om lekker te dansen. O.a. de queen van bodypositive liedjes Lizzo staat in de Spotify-lijst van Beebs and Moms. Maar uiteraard ook Lady Gaga en good old Shania Twain. Vrouw zijn is hartstikke leuk dus laten we vooral ook onze vrouwelijkheid en kracht omarmen!

Spotify playlist voor #badassmoeders

Deze #badassmoeders lijst heb ik samengesteld met andere moeders. Stuk voor stuk nummers die je een goed gevoel geven, die jou het gevoel geven dat je er mag zijn zoals je bent en die heerlijk zijn om mee te zingen! Een mix van oude liedjes en nieuwe liedjes die er gewoon voor jou zijn tijdens het schoonmaken, het opmaken, het wandelen, het werken of sporten. Eigenlijk op allerlei momenten dus wanneer je er zin in hebt!

Je luistert de playlist gemakkelijk via de lijst hieronder of door op Spotify te zoeken naar #badassmoeders. Je kunt de lijst dan ook opslaan tussen je favorieten. De lijst zal geregeld aangevuld worden met nieuwe nummers die door vrouwelijke artiesten zijn gemaakt. Heb je zelf nog fijne aanvullingen voor de playlist, laat me deze dan vooral weten, dan zal ik deze ook toevoegen!

Coaching voor #badassmoeders

Naast deze toffe Spotify-playlist bied ik met Beebs and Moms ook online persoonlijke coaching, online cursussen en een e-book voor #badassmoeders! Ideaal voor jou wanneer jij meer zelfvertrouwen wilt hebben en een betere zelfzorg wilt leren toepassen.

Liefs, Kimberly
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier − 3 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.