Persoonlijk Recente berichten

De herinneringen achter Mijn Best Nine van 2018

Ieder jaar kun je jouw 9 beste foto’s op Instagram bekijken. Ik deed dat ook omdat ik nieuwsgierig was. In deze blog over mijn Best Nine van 2018 deel ik met jou de momenten achter de foto’s. Wat was de situatie waarover het ging en hoe zijn bepaalde situaties afgelopen voor mij?

Mijn Best Nine van Instagram

Instagram is mijn favoriete social media kanaal. Lekker foto’s kijken van anderen en ondertussen kunnen kijken hoe zij het echte leven doorkomen vind ik heel leuk. Het afgelopen jaar maakte ik een strategie voor mijn Instagram en dat pakte gelukkig goed uit. Ik verdubbelde mijn volgersaantallen en ook de likes & reacties gingen naar boven. Heel fijn aangezien dat toch een vorm van waardering voor je werk is. Daarnaast ging ik het afgelopen jaar mijn Instagram inplannen omdat ik het zat was continue bezig te moeten zijn met het plaatsen van foto’s. Het inplannen zorgde voor rust en tegelijkertijd ging ik gebruik maken van een filter waardoor mijn foto’s dus meer eenheid krijgen. Zo naast elkaar valt dat weer tegen maar goed, het is ook gewoonweg het leven. Die heeft ook geen eenheid. 😉

Ook je Best Nine bekijken? Je doet het hier.

Mijn best nine 2018 Beebs and Moms

1. Een throwback uit 2012

Zo vlak voor de verjaardag van Evi krijg ik steeds herinneringen van Google foto’s met foto’s van 6 jaar terug. Waaronder dus deze foto die ik zelf heel mooi vind. Een paar dagen later werd Evi geboren en ik word altijd een beetje emotioneel incontinent als ik aan die periode terugdenk. Een prachtig klein meisje zat in mijn buik en ik genoot er enorm van, ondanks alle dingen die niet van een leien dakje gingen. Niet voor te stellen dat Evi inmiddels alweer 6 is!

2. Mijn frustraties als nieuwe ondernemer

Dit jaar ben ik dus gestart als ondernemer en het valt me op dat niet iedereen in mijn omgeving even ondersteunend is. Zeker over het stukje als blogger krijg ik vaak opmerkingen over en er zijn veel misverstanden over bloggers. Het frustreerde me enorm en ik postte deze foto begeleidend bij mijn blog over de misverstanden. Hij werd ontzettend veel geliked en beantwoord. Zodanig dat ik er een nieuw persoonlijk record mee haalde. In het kort komt het erop neer dat als iemand in je omgeving onderneemt en diegene is je dierbaar? Like die foto, reageer, erken dat het zwoegen is en zeker het eerste jaar! Maar ondersteun diegene door er gewoonweg te zijn en een cheerleader te wezen.

3.  Onze kinderwens en Kell-Antistoffen

In december gingen we naar het LUMC om i.v.m. mijn Kell-Antistoffen meer informatie te krijgen over de mogelijkheden voor onze kinderwens. 2 jaar terug nadat wij ons zoontje verloren kregen wij te horen dat er weinig mogelijkheden waren nog.  Maar na 2 jaar hebben wij nog steeds onze kinderwens voor een tweede kindje (secundaire kinderwens) niet vervuld gezien. Sterker nog, ik heb een spiraal en we durfden het niet aan met de mogelijkheden die er waren. We gingen eigenlijk naar het LUMC om nog eens te horen dat het over was maar we kregen nieuwe informatie over een nieuwe komende behandeling. Het was een berg informatie en in het nieuwe jaar gaan we er eens goed over nadenken.

4. Appels plukken

Al jaren wilde ik graag appels plukken met Patrick en Evi. Maar steeds kwam het er door verschillende redenen niet van. Dit jaar wel en ik maakte er flink gebruik van door Patrick wat – lees: een berg – foto’s te laten maken zodat ik er op Instagram weer tegenaan kon. Evi wilde erbij op de foto maar omdat ik Evi niet herkenbaar plaats op mijn blog of socials moesten we even kijken naar een manier. Dit vind ik een prachtige oplossing want we knuffelen elkaar. Uiteraard sta ik op de meeste foto’s met onderkin enzo maar er waren een paar die mooi gelukt waren, waaronder deze. Ik vind hem prachtig!

5. Knuffelen

We houden enorm van knuffelen, Evi en ik. Maar zeker als we wat overprikkeld zijn helemaal. Lekker knuffelen en fysiek contact hebben om te aarden. Niets hoeven, niets moeten is dan zo fijn. Doordat Evi steeds groter aan het worden is slaapt ze eigenlijk nooit meer bij mij maar soms, heel soms, hangt het er wel tegenaan. Dit was zo’n moment en ik genoot er intens van. Evi is echt mijn hemel, mijn maan en sterren.

6. Beebs and Moms 2 jaar!

Waar ik in 2017 twijfelde om door te gaan had ik nooit kunnen vermoeden dat 2018 zo anders zou zijn. Mijn 2e blogverjaardag vierde ik met mijn eerste winweekend en het voelde heel bijzonder dat ik dat op die manier voor elkaar kon boksen. Dat mijn blog mijn baan zou worden, zoveel mooie vrouwen in mijn leven zou brengen en gave ervaringen vind ik heel bijzonder. Op naar nog meer jaren!

7. Een weekendje weg

Mijn vader werd dit jaar 65 jaar en we gingen met het gezin een weekendje weg naar Hof van Saksen. Patrick en ik gingen met Evi naar de intocht van de Sint en onderweg naar het huisje maakte Evi deze foto. Die kleine maakt de beste foto’s trouwens van me dus dat doet zij vaker. Vooral omdat ze vaak zelf alleen op de foto wil als ze van mij een foto mag maken. Ik vind het prima en leuk ook want sindsdien heb ik tenminste ook vaker foto’s van mijzelf. Dat scheelt wel want in de eerste fotoalbums van Evi is het hard zoeken naar een foto die geen selfie is.

8. De laatste warme dag

Op de laatste warme dag van het jaar gingen we nog snel erop uit naar de kinderboerderij bij ons in de buurt. Evi wilde daar graag heen om nog even te spelen en ik deed met haar mee. Patrick maakte deze foto terwijl we lol hadden. Terwijl ik altijd zo bewust ben van mijzelf als hij foto’s maakt had ik het nu niet in de gaten en dat maakte dit spontane plaatje. Ik vind hem heel tof vooral omdat je ziet dat ik zo’n plezier heb met Evi. Dat is toch uiteindelijk waar het op neerkomt in het leven: Gelukkig zijn met de mooie mensen in je leven.

9. Tijdens een boswandeling

Op zondag zijn wij vaak met z’n drieën en proberen dan een “frisse” neus te halen. We gingen er lekker op uit naar het bos om kastanjes te zoeken, verdwaalden, kwamen vast te zitten tussen de ronde van Haarlem (een hardloop evenement red.) en genoten van elkaar. En dat allemaal tussen het: “Zijn we er al bijna, ik ben moe, wil je me tillen?”. En nee dat was ik niet. Ik vroeg Patrick om een paar foto’s te maken maar wederom wilde Evi erbij, prima. Het leverde dit plaatje op die ik heel mooi vind, je ziet dat ik haar koester ♥

Instagram mijn Best Nine van 2018

De foto’s zijn van het tweede half jaar. Niet zo gek want toen ging mijn Instagram groeien en nam de interactie toe. Ik vind de foto’s en mijn Best Nine leuk om na te kijken. Vooral omdat ik er zoveel herinneringen aan heb. Wat is jouw Best Nine?

Best Nine 2018 Beebs and Moms
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + tien =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.