Feelgood Challenge NL 2018
Beauty en mode Recente berichten

De Feelgood Challenge | Omdat jij belangrijk bent.

Stoei jij met #bodypositive zijn of vind je het moeilijk om jezelf te accepteren zoals je bent? Of heb je misschien andere dingen waar je onzeker over bent en wil je graag een steuntje in de rug? Doe dan mee met de Feelgood Challenge! Want jij bent belangrijk en er is maar 1 jij. We stoeien allemaal weleens met zelfacceptatie en buiten je eigen comfortzone te komen. Merel en ik hopen je een beetje te kunnen helpen om blij te gaan zijn als je in de spiegel kijkt. Wat de Feelgood Challenge inhoudt lees je in deze blog en doe mee!

De Feelgood Challenge

Net zoals veel andere vrouwen van mijn leeftijd ben ik bezig met gelukkig zijn. Gelukkig zijn met mijzelf, met mijn gezin, in mijn werk en het leven. Vooral het gelukkig zijn met mijzelf levert nogal eens worstelingen op. En toen ik het daar met Merel over had kwamen we erop om een challenge in het leven te roepen. Dat werd de Feelgood Challenge! Een challenge waarbij we aan de hand van opdrachten andere vrouwen uitdagen om zich weer buiten hun comfortzone te verplaatsen. Eentje die onszelf op het lijf is geschreven zoals je bij mij al kon lezen in mijn blog over #bodypositivity. Want zo positief keek ik nog helemaal niet naar mijzelf, maar er is groei de laatste tijd.

Facebookgroep voor de deelneemsters

Om de challenge in goede banen te leiden hebben we een Facebookgroep opgericht. Ik zeg we maar het was Merel aangezien ik op dat moment met mijn billen in de Italiaanse zon lag en proscecco dronk. De pagina was aangemaakt en we begonnen met vrouwen uit te nodigen. Dat wij ons vooral op vrouwen richten komt trouwens doordat Merel en ik dat zelf zijn maar wil jij als man meedoen met de Feelgood Challenge? Je bent van harte welkom.

Je vind de Facebook-groep én de opdrachten hier

De opdrachten van de Feelgood Challenge

We hebben 10 opdrachten bedacht. Elke week zal er op maandag een nieuwe opdracht worden uitgezet. Aan jou de keuze of je meedoet op Instagram of juist in de groep op Facebook. De keuze is aan jou. Het zijn “kleine” opdrachten. Opdrachten die niet van je verlangen dat je in een kippenpak op straat loopt om zekerder te worden maar die je makkelijk kunt uitvoeren om je gevoel over jezelf wat te vergroten. Want we zijn allemaal anders dus waarom zou je proberen iemand anders te zijn?!

De opdrachten voer je in de week volgend op de opdrachten uit. En op maandag laat je dan weer weten hoe het met de opdracht is gegaan. Daarna kun je de nieuwe opdracht lezen en weer doorgaan. In november zijn we dan klaar met de challenge. Valt te overzien toch? Maar we hebben ook een kleine bonus voor diegenen in de groep. Daarover gaan we natuurlijk later meer weten.

Blogger en meedoen?

Ben je een blogger en wil je aandacht aan de Feelgood Challenge besteden? Heel graag, de Challenge zal je ook weer een hoop inzichten en mogelijkheden voor blogs bieden. Uiteraard zouden we het dan wel erg waarderen als je linkt naar Merel en mijn site. Op de groepspagina zorgen we ervoor dat er een topic is waar jij je blogs (mét links) kunt plaatsen m.b.t. de Feelgood Challenge. Zo kunnen we met elkaar de voortgang van de ander bekijken en steunen waar nodig.

Meedoen met de Feelgood Challenge?

Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen met de Feelgood Challenge! We zullen de #feelgoodchallengeNL2018 gaan gebruiken. Het is belangrijk om op social media te posten met die hashtag omdat we anders je foto misschien niet kunnen terugkijken. Op naar meer liefde voor onszelf en acceptatie ♥

Je vind de Facebook-groep én de opdrachten hier
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

1 COMMENT

  • Merel

    Mooi geschreven <3
    We gaan ervoor!!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *