7 leukste relatiegeschenken om te krijgen
Ondernemen

De 7 leukste relatiegeschenken om te krijgen

Een relatiegeschenk kan ontzettend leuk zijn om te geven en om te krijgen. Maar helaas zijn veel relatiegeschenken niet altijd even bruikbaar. Ik heb de 7 leukste relatiegeschenken om te krijgen voor je op een rijtje gezet.

Relatiegeschenken met jouw logo!

Het allerleukste vind ik het zelf om producten te krijgen met een logo, althans wanneer dat redelijk algemene producten zijn. Door jouw klanten een relatiegeschenk te geven met jouw logo weet je in ieder geval dat zij geregeld aan jou zullen denken. Zo is de kans groter dat zij voor een opdracht zich weer bij jou melden in plaats van bij de concurrent. Ik heb de 7 relatiegeschenken die ik zelf het leukste vind om te krijgen of geven op een rij gezet.

1. Pennen laten bedrukken

Ondanks dat we tegenwoordig heel veel digitaal doen, werken we ook nog veel met papier. Pennen blijven dus nog een hele tijd nodig. Zelf werk ik graag met planners en dus gebruik ik zelf ook nog geregeld pennen. Ik werk met pen mijn notities bij, noteer mijn opdrachten, maak boodschappenlijstjes en ga zo maar door. Zodra ik jouw pen met logo heb zal ik die dus vaak zien en dat zal ook bij anderen zo werken. Pennen bedrukken met een logo is een redelijk betaalbare oplossing en zeer doeltreffend. Ben je bijvoorbeeld een coach en geef je jouw cliënten opdrachten mee (zoals ik dat doe), geef hen dan ook een pen met jouw logo mee.

2. Een jas bedrukken

Als werkgever zal je vaak jouw personeel een geschenk geven. Het is dan wel handig als jouw personeel het geschenk ook daadwerkelijk zal gaan gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld een softshell jas bedrukken met jouw logo. Deze jassen zijn waterafstotend en kunnen dus het Nederlandse weer redelijk aan. Zo zal jouw personeel minder snel een regenjas kopen en jouw geschenk met jouw logo dragen.

3. Een drinkfles met logo

Wil je een relatiegeschenk geven dat vaak gebruikt zal gaan worden? Dan is een drinkfles of een thermosbeker bedrukt met jouw logo altijd goed. Iedereen kan wel een goede drinkfles of thermosbeker gebruiken, het is dus een prettig en praktisch product dat ook nog eens reclame voor jouw bedrijf maakt. Win-Win lijkt het me.

4. Een opvouwbare winkeltas met de naam van jouw bedrijf

Sinds we in Nederland geen plastic tasjes meer gratis meekrijgen merk ik dat ik het prettig vind om opvouwbare tasjes mee te nemen naar de winkels. Daarom vind ik het erg leuk om zo’n opvouwbare tas te krijgen van opdrachtgevers of collega’s. Sterker nog, ik heb er meerdere keren aan gedacht om zelf dit soort tasjes te bestellen en mee te geven aan familieleden of tijdens workshops mee te geven. Zo hebben anderen het gemak van zo’n opvouwbaar tasje en ik het plezier van de extra reclame.

Lees ook: De 5 leukste cadeaus voor Vaderdag

5. Paraplu met logo

Zoals ik bij de softshell jas al aangaf regent het vaak in Nederland. Een relatiegeschenk dat ik altijd wel gebruik is een paraplu. Ik heb er 1 in mijn auto liggen en thuis ligt er ook 1. Een paraplu als relatiegeschenk geven vind ik echt heel tof! Iedereen kan wel een paraplu gebruiken en zal daardoor de paraplu met jouw logo niet zomaar weggooien maar daadwerkelijk gebruiken. En dat lijkt me altijd prettig om te weten.

6. Een boombox speaker laten bedrukken

Een ander tof relatiegeschenk vind ik een boombox speaker. In een tijd waarin we steeds vaker muziek streamen en dus muziek afspelen via onze telefoon is het wel zo prettig om een speaker te hebben. Ook boombox speakers kun je laten bedrukken met jouw logo zodat jouw klanten of werknemers steeds weer aan jouw bedrijf zullen denken. Naast dat vind ik een speaker erg fijn en hebben wij bijna in elke kamer in huis een boombox speaker.

7. Powerbank als relatiegeschenk

Last but not least, geef een powerbank als relatiegeschenk. We doen veel met onze telefoons en die batterijen gaan altijd sneller leeg dan dat we zouden willen. Ik vind powerbanks echt ideaal en zou het zelf een enorm leuk en bruikbaar cadeau vinden om te krijgen.

Welk relatiegeschenk zou jij zelf het liefste willen krijgen?

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *