je ipad beschermen met een cover
Lifestyle

De mooiste covers voor je iPad

Een kapot scherm op je telefoon of tablet – maar al te veel mensen hebben er ervaring mee. Je hebt een iPad of iPhone zonder hoesje, en dat gaat maandenlang goed. Tot het moment dat je even niet oplet, en pats…

Je iPad beschermen

Zelfs een val van kleine hoogtes zoals van de bank of van een bijzettafeltje kan zorgen voor een flinke barst in je scherm of op de achterkant. Zo’n barst in je iPad zou op z’n zachts gezegd zonde zijn, dus zorg dat dit niet gebeurt door gebruik te maken van een iPad cover. Met iPad pro 11 inch cases bescherm je jouw iPad zo goed mogelijk, en bespaar je jezelf een hartverzakking bij een eventuele valpartij.

Verschillende iPad cases

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en je tablet ligt zo op de grond. Vooral als ook je kinderen gebruik maken van je iPad, is je iPad nooit helemaal veilig. Gelukkig zijn er tal van soorten cases voor je iPad te koop. Zo heb je onder andere de iPad cover. Met een cover bescherm je de zijkanten van de iPad en de achterkant door de iPad in de cover te klikken. De losse flap van de iPad cases beschermt de voorkant van je iPad. Zodra je de iPad wilt gaan gebruiken sla je de flap gewoon naar achter, makkelijker wordt het niet!

Hoes voor je iPad

Wil je nog meer bescherming dan bij de iPad covers? Dan is een iPad hoes misschien wel precies wat je nodig hebt. Met een elegante hoes is je iPad optimaal beschermt in je tas, als hij ergens ligt of als hij gebruikt wordt. Net als bij veel modellen van de iPad covers, kun je de iPad hoesje zo vouwen dat deze gebruikt kan worden als een steun voor je iPad. Hiermee kun je de iPad schuin zetten, en is het extra makkelijk een serietje te kijken terwijl je op de bank hangt. De iPad cases zijn speciaal gemaakt voor de hardere stootjes. Willen je kinderen dus graag een spelletje spelen op je iPad, dan is een iPad hoes de beste optie. Mocht de iPad op een onbewaakt moment toch onverhoopt vallen, dan kun je hem zonder zorgen weer oprapen!

«

»