Zwarte flarelegging outfit
Kids Fashion Moms Fashion Recente berichten

Mijn nieuwe comfortabele flare – broek

Al een tijdje zie je de flare – broek weer terugkomen in het straatbeeld. Maar meestal van een redelijk dunne stof waardoor ik het niet aandurfde. Ik zocht en zocht en uiteindelijk slaagde ik voor een nieuwe comfortabele flare – broek die ook nog eens cellulitis – proof is. Missie geslaagd dus! Ik laat hem aan je zien in de 2 kleuren die ik kocht.

Een putproof flare broek

Yup, ik heb cellulitis. Niks ergs aan, het hoort er een beetje bij. Maar het is wel iets om rekening mee te houden bij het kopen van broeken e.d. Ik vind het namelijk zelf verschrikkelijk lelijk om door mijn kleding mijn cellulitis te zien. Het is een onzekerheidsdingetje van mij en een reden waarom ik jaren alleen maar jeans droeg. Sinds een jaar of 2 draag ik ook andere broeken zoals mijn favoriete joggers. Ik wilde nu graag een flare -broek en dat eigenlijk al een tijdje maar ik kwam maar niet op de ideale broek voor mij.

Wensenlijst voor mijn nieuwe broek

De wensenlijst was namelijk wel redelijk duidelijk en steeds voldeden de broeken niet aan één of meerdere punten:

  • Makkelijk aan te trekken
  • Elastieken band en dus geen knoop o.i.d.
  • Putproof
  • Redelijke prijs dus geen nieren die ik hoefde te verkopen
  • Comfortabel!

Tips voor een comfortabele flare – broek

Via Instagram stelde ik de vraag voor tips voor een comfortabele flare -broek die voldeed aan al mijn eisen. Ik kreeg de volgende tips:

Eindelijk geslaagd!

Een tijdje terug keek ik al op Wehkamp maar toen vond ik het allemaal niet leuk wat ze hadden. Nu keek ik toch weer en bam! Meerdere broeken die ik heel tof vond. Toen ik eindelijk alles in m’n winkelmandje had en wilde bestellen bleek er 1 alweer uitverkocht te zijn, jammer maar helaas. Ik bestelde voor mijzelf een flare – broek in 2 kleuren en voor Evi bestelde ik 1 broek.

Evi weigert al jaren een broek aan te trekken maar had laatst een culotte uitgezocht van een soort joggingstof en zei toen dat ze er daar meer van wilde hebben. Say no more dus ik bestelde voor haar een comfortabele flare – broek voor meisjes van joggingstof. Ik moest hem wat inkorten maar ze is er erg blij mee!

Flare broek meisjes
Snel een foto voor school 😉

Koop hier de flare- broek voor meisjes

Koop hier de groene flare – broek

Koop hier de zwarte flare – broek

Heb jij al de ideale comfortabele flare – broek gevonden die ook nog eens putproof is? Deel dan de link hieronder in de comments!
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

1 COMMENT

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − drie =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.