Persoonlijk Recente berichten

Coaching voor de vrouw die zichzelf voorop wil zetten

Sinds begin 2018 was ik met Lief Gedragen moeders aan het coachen na het verlies van hun kindje tijdens de zwangerschap. Maar er kriebelde steeds iets, ik wilde meer. Ein-de-lijk heb ik de stap gezet en start ik met coaching voor de vrouw die zichzelf voorop wil zetten. Waarom deze stap en wat de nieuwe coaching inhoudt deel ik in deze blog met je.

Niet meer alleen coaching na zwangerschapsverlies

Waar ik me het eerste jaar vooral richtte op vrouwen die een zwangerschapsverlies hadden meegemaakt ben ik daar nu vanaf gestapt. Het voelde al een tijdje als een te zware strakke jas, ik kon niet helemaal mijn ei kwijt en was steeds minder gedreven om met mijn eigen bedrijf aan de slag te gaan. Sterker nog, ik begon te twijfelen of ik wel door wilde gaan.

Waarom mijzelf beperken?

Ineens bedacht ik me: Waarom zou ik mijzelf beperken? Geregeld krijg ik van vriendinnen en tijdens de coaching terug dat ik anderen heel goed het gevoel kan geven dat zij mogen zijn zoals zij zijn. Dat is ook iets wat ik veel terug hoor via Instagram. Ik laat zien wie ik ben en wat ik doe. Maar vooral laat ik ook zien dat dingen niet altijd maar goed gaan. En dus blijf ik wel de coaching na zwangerschapsverlies aanbieden maar komt de coaching voor vrouwen die willen leren zichzelf voorop te zetten erbij in mijn aanbod.

Perfect? Verre van

Ik kan behoorlijk last hebben van perfectionisme. Bepaalde dingen moeten op dezelfde plek op dezelfde manier staan – dat is meer OCD – maar vooral ben ik heel lang beziggeweest met wat anderen van mij zouden vinden. Inmiddels heb ik dat voor een groot deel achter mij gelaten en zet ik mijzelf voorop. Ik heb geleerd hoe ik kan aanvoelen waar ik behoefte aan heb en binnen de kaders geef ik daar gehoor aan. Wil ik graag Netflix kijken en ben ik moe maar heb ik een paar deadlines staan? Ja dan moet die ene behoefte van mij even wachten.

Wil jij je glitterschoenen aan omdat zij jou gelukkig maken? Trek ze aan en geniet ervan!

Hoe doe je dat?

Dat aanvoelen van je behoeftes, tijd inplannen voor jezelf en die behoeftes. Dat is heel belangrijk. Tijdens een Instagram Coaching ga ik jou leren hoe je dit kunt doen. Wanneer jij ruimte voor jezelf hebt, jezelf voorop zet, met jouw eigen behoeftes zul je merken dat je eigen geluk zal vergroten. En nee, natuurlijk kan ik er niet zomaar voor zorgen dat je regenboogjes ruft maar wel dat je handvatten hebt om voor jezelf te kiezen. Jouw behoeftes een richting geeft i.p.v. de stemmen van anderen waarvan je denkt dat die zullen gelden wanneer je niet naar hen luistert.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + 3 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.