Casual look met overhemd tips
Family Fashion Tips

Mannen in overhemden, I love it! Maar hoe draag je nou een casual look met overhemd?

Mannen in overhemden, ik hou ervan. Niet dat mijn man in een overhemd op de bank moet hangen hoor. Maar de afwisseling maakt het voor mij heel fijn om te zien. Alleen vind ik strijken de hel en dat is meestal geen goede combinatie. Maar goed, hoe draag je als man nou een casual look met overhemd? Ik geef mijn tips.

Voorliefde voor mannen in overhemden

Mijn man loopt dus niet vaak in overhemd, alleen met speciale gelegenheden of wanneer hij zich op wilt doffen. Maar I freaking love it. Het maakt hem ontzettend sexy, vind ik dus. Juist ook misschien omdat hij niet vaak een overhemd aanheeft. Zo’n overhemd, niet helemaal tot bovenaan dichtgeknoopt en dan een hint van een wat borsthaar. Het maakt voor mij een man sexyer. Dat ik nu toffe foto’s van mijn man mocht maken was wel een hele fijne bonus hoor.

Lees ook: 10 jaar samen | Jubileumbrief

Casual look met overhemd tips

Mijn tips voor een casual look met overhemd

  • Jeans! Of een chino die dan een beetje opgerold is aan de onderkant. Casual kun je veel variëren maar probeer het een beetje speels te houden. Naar je werk draag jij je overhemd waarschijnlijk in combinatie met pak of pantalon. Als je streeft naar een casual look hoeft dat dus helemaal niet.
  • Sneakers. Sneakers zijn altijd goed als je gaat voor een casual look. Een wat stoerdere schoen vind ik ook altijd heel goed om te zien. Instappers voor mannen zijn nu een ding maar mijn smaak is het niet.
  • Overhemd. Lijkt me logisch als je streeft naar een outfit met een overhemd. Het overhemd van Patrick zochten we uit bij Hemd voor Hem.  Het overhemd van Calvin Klein is strijkvrij en daar ben ik dan weer een blije vrouw door.
  • Rol je mouwen op, dat geeft al snel een casual look.

    Casual look met overhemd tips

Maar wat te doen met dat overhemd?

  • Ik stem voor een overhemd in je jeans maar niet compleet vast ingestopt. zodat je amper kunt bewegen Het moet wel een beetje lekker leven en dragen.
  • Met een buikje is het toch confronterend en misschien niet het meest charmante om volledig ingestopt te zitten. Welkom French Tuck. Mijn vriend Tan van Queer Eye, noemt deze manier van instoppen dus de French Tuck maar nadat ik verdwaalde op YouTube omdat ik zocht naar een klein filmpje waarin hij dit uitlegt had ik het nog niet gevonden.Waar het op neerkomt is dat je de voorkant van je overhemd een beetje instopt en de achterkant niet in je broek stopt. Voorwaarde hiervoor is wel dat je overhemd niet veel te lang is. Dan krijg je een soort tuniek aan de achterkant en dat is ook niet de bedoeling. Een french ( of gedeeltelijk) tuck zorgt ervoor dat je buikje minder opvalt.
  • Twijfel je over hoe je jouw overhemd kan instoppen? Er zijn op YouTube veel filmpjes zoals deze te vinden met tips.

Iets wijzer zo?

Ik heb je met liefde geholpen. Hopelijk ben je nu wat wijzer en rock jij die casual look met overhemd nu als een baas. Of heb je nu genoeg tips om je man in dat mooie overhemd te hijsen en van z’n sexyness te genieten. Of misschien heb je er zelf ook iets aan.

Hou jij ook zo van mannen in overhemden of ligt het aan mij?

 

Dit artikel kwam tot stand door een artikel dat ik heb ontvangen.

Liefs Kimberly

Liked it? Pin it op Pinterest!

Casual look met overhemd tips

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

2 COMMENTS

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + veertien =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.