De Wonderlijke wereld van Gumball Cartoon Network
Beebs Recente berichten Winacties

Cartoon Network, de leukste tv voor kinderen | Winactie

De leukste series voor kinderen op tv vind je op Cartoon Network. Omdat er een nieuwe gave serie te zien is met hele stoere en sterke meiden en omdat er nieuwe afleveringen van Gumball te zien zijn mag ik een leuke Back To School set weggeven aan 1 van mijn volgers.

De leukste tv series voor kinderen

Evi is dol op DC Super Hero Girls met de welbekende vrouwelijke DC superhelden maar die ook nog op school zitten. Superhelden zijn niet ineens meer alleen voor jongens! En de nieuwe afleveringen van Gumball maakt haar ook heel gelukkig. Alles over deze series en de winactie lees je in deze blog.

Tip: Mighty Mike – Dé slapstick serie voor kinderen

Cartoon Network DC Super hero girls

DC Super Hero Girls

De dag redden is super makkelijk als je een superheld bent. Maar het kwaad bestrijden terwijl je goede cijfers op school moet halen én een sociaal leven wil hebben? DC Super Hero Girls zijn meer dan misdaad bestrijdende vriendinnen, ze zijn een uiteenlopende groep van toegewijde super tieners!

Ze strijden samen om Metropolis te beschermen en hebben tegelijkertijd de uitdaging om op te groeien. Deze geweldige tieners ontdekken altijd weer nieuwe manieren om hun krachten en capaciteiten onder controle te houden. Ze leren snel hoe ze moeten omgaan met de uitdagingen die komen kijken bij het leven van een tiener superheld. We hebben allemaal de kracht om een verschil te maken.

Bekijk de gloednieuwe serie DC Super Hero Girls vanaf 28 september dagelijks om 15:55 uur, alleen op Cartoon Network!

De Wonderlijke wereld van Gumball

De Wondere Wereld van Gumball

De familie Watterson is een doodgewone familie. Pap is een alledaags, roze konijn die zijn dagen thuis op de bank doorbrengt, terwijl Mam in een regenboogfabriek werkt. Hun kinderen zijn ook vrij gewoon. Zo heb je Gumball, een blauwe kat met een gigantisch hoofd. Anais, een 4-jaar oud geniaal konijntje. En tot slot goudvis Darwin, het huisdier dat deel van de familie werd nadat er benen uit zijn lichaam groeiden.

Ster van de show is Gumball, die als 12-jarige jongen voor nieuwe uitdagingen komt te staan – zoals achterna gezeten worden door een dolle T-Rex, onder de blote hemel moeten slapen nadat een robot zijn identiteit heeft gestolen of zich verkleden als cheerleader en de split doen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Kortom, de alledaagse dingen die we allemaal al eens hebben meegemaakt.

Welkom in De Wonderlijke Wereld van Gumball, waar normaal toch een beetje bizar is… Bekijk de nieuwste afleveringen vanaf 16 september doordeweeks om 17:10 uur, alleen op Cartoon Network.

Bakugan Battle Planet

Bakugan: Battle Planet

Bakugan: Battle Planet volgt de avonturen van Dan Kouzo en zijn beste vrienden: de eerste kinderen op aarde die een band kregen met de mysterieuze wezens die bekend staan als Bakugan! Wanneer Bakugan vanuit de korst van de aarde verschijnen in een mysterieuze wereldwijde ‘ontwaking’, moeten Dan en zijn vrienden leren hoe ze samenwerken met hun Bakugan. Ze moeten samen strijden om de kwade krachten te overleven die de geheimzinnige wezens willen beheersen, bevelen of zelfs vernietigen. Dan en “De Geweldenaren” zorgen voor de bescherming van hun Bakugan, de aarde en uiteindelijk het grote geheim dat iedereen bezig houdt.

Bekijk de gloednieuwe afleveringen van Bakugan: Battle Planet vanaf 9 september, elke dag om 20:35 uur op Cartoon Network!

winactie beebsmoms CN (1)

Winactie Back To School met Cartoon Network

Om te vieren dat Mighty Mike nieuw op de tv te zien is mag ik 1 back-to-school pakketje weggeven met een etui, sleutelhanger, sticky note flip boekje, notitieboekje en pen! Superleuk natuurlijk. Om kans te maken is het belangrijk dat je de volgende stappen neemt:

  • Volg Beebs and Moms op Facebook en / of Instagram
  • Reageer onder de originele post op Facebook door te laten weten dat je meedoet.
  • Tag 2 anderen waarvan je denkt dat zij ook graag kans willen maken op dit back-to-school pakket.
  • Je kunt meedoen tot en met 22 september 2019. 23 september 2019 maak ik de winnaar bekend via Facebook, Instagram en op de blog.
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − acht =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.