Kerst bloghop 2018
Winacties

Een cadeauset voor de man | Kerstbloghop Hemd voor Hem Winactie

Voor de kerstdagen vind ik het altijd lastig om te bedenken wat ik aan de man zou kunnen geven. Het blijft een zoektocht want hij koopt alles zelf zodra hij iets heeft dat hij graag wil. Thank Hemd voor Hem die enorm toffe cadeausets heeft samengesteld en ik mag er 1 weggeven!

Hemd voor Hem

Ik blijf het lastig vinden om een mooie en originele cadeauset te vinden voor de man. Voor het Valentijnsdag-cadeau kwam ik bij Hemd voor Hem terecht en Patrick was daar erg blij mee. Het voordeel van Hemd voor Hem is ook dat ze het erg mooi inpakken en ook dat vind ook een man leuk! Zeker als de inhoud net even anders is dan dat zij verwachtten.

Valentijn Cadeaubox Hemd voor Hem

Kerst Bloghop

Aan de kerst bloghop doen 14 blogs mee. Als je meedoet aan de bloghop maak je dus 14 x kans op ontzettend leuke prijzen! Kende je Beebs and Moms nog niet, dan ben je waarschijnlijk via Miriam van Meer van Mir op mijn blog gekomen. Lieve Miriam heeft naast een drukke baan en 3 kinderen dus ook een hele mooie blog. Op haar blog is zij heel openhartig over de struggles van het moederschap dat niet zonder horten en stoten gaat. Zij gaat hier zo ontzettend sterk mee om, echt heel bewonderenswaardig ❀ Miriam geeft een Yellies speelgoed- spin weg, Evi heeft er ook 1 en vind hem heel leuk.

Maar als je mijn blog nog niet kent dan stel ik mijzelf hierbij nog even voor: Ik ben Kimberly, 30-nog iets, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Met Beebs and Moms richt ik mijzelf op de eigenwijze moeders, de moeders die graag lezen hoe andere moeders het doen met een berg humor en relativeringsvermogen. En die moeders die weten dat zij zelf ook enorm meetellen, ook nadat zij kinderen hebben gekregen. Daarom lees je op Beebs and Moms verhalen over hoe ik het leven als moeder ervaar, hoe ik het ondernemen ervaar en reviews over producten.

Valentijn cadeaubox Hemd voor Hem inhoud

Voorwaarden winactie Hemd voor Hem

Van Hemd voor Hem mag ik een cadeauset voor de man weggeven als verrassing. Ook jij weet dus nog niet van te voren wat er in de cadeauset zit πŸ˜‰ Wil jij graag zo’n fijne cadeauset winnen voor jouw man/ vriend / broer / BFF ? Doe dan mee met de winactie, let wel op dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op de cadeauset.

 • Like Beebs and Moms op Facebook en/ of Instagram.
 • Tag iemand anders in het originele bericht of deel het bericht op Facebook.
 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Facebook dat je meedoet. Doe je dit niet, dan kan ik niet in contact met je komen.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 16 december 2018. Op 17 december 2018 maak ik de winnaar bekend op Beebs and Moms en via de sociale kanalen.

Niet gewonnen? Hou de Winactie-pagina in de gaten want elke zaterdag komt er weer een nieuwe winactie online!

Doorhoppen voor de Kerst bloghop

Dan stuur ik jullie nu door naar Maddy van Meer met Mama die 3 kindjes heeft en eerlijke, informatieve blogs schrijft over het moederschap en alles wat daarbij hoort. Maddy geeft het Monopoly- graaispel weg, een nieuw spel dat de komende maand uit gaat komen. Snel doorhoppen dus voor nog meer winacties πŸ‘πŸ»

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

13 COMMENTS

 • Marian zw

  Een fijn cadeau! Ik vind het ook altijd lastig om iets voor manlief te vinden. Ik loot graag mee.

 • elisabeth maria martina

  hiermee zou ik graag mijn man verrassen, dit mooie kado zal vast nog wel onder de kerstboom passen

 • marion poeste

  super leuk πŸ˜‰ meegedaan op facebook

 • Katrien van den Heuvel

  Zo herkenbaar wat je schrijft! Ik loop ook ieder jaar te struggelen met iets te halen voor mijn man. Hij heeft niks nodig, wil niks en doet net of hij niks leuks vind. Nou, zoek dan maar eens iets uit. Ik was bang dat dit mijn eerste kerst zonder cadeau voor hem zou gaan worden maar er is dus nog hoop 😍

 • Dionne van der Kooij

  Wat leuk dat er nu ook wat bij zit voor de mannen, want eerlijk is eerlijk die worden vaak wel achtergesteld merk ik haha. Daarom wil ik wel.heel graag meedoen voor mijn eigen hubby, een extra verrassing onder de boom waar hij wel heel bluj van gaat worden!

 • Anita te Gussinklo

  Super leuk, een extra verrassing is welkom voor mijn liefste.

 • Lieke van Veen

  Ik doe super graag mee voor deze leuke cadeauset om mijn vriend te verrassen.

  Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen) & Instagram (liekevv24_

 • Will

  Leuk zo’n Kerstbloghop, maar ik heb geen facebook en instagram.
  Ik heb wel geliked en geloved op Bloglovin.
  Jammer.

 • Anneliese de Waal

  Ik doe heel graag mee voor mijn man, erg leuk.
  Ik heb het gedeeld op sociaal media.

 • Nelly

  Leuke verrassing voor mijn man. Ik doe mee.

 • Linda

  Wat leuk zeg! Ik zou graag mijn vriend verrassen. En mezelf haha want ik ben wel benieuwd wat erin zit. Een cadeau voor een ander winnen is misschien nog wel leuker dan voor mezelf πŸ™‚

 • Marian B

  Altijd moeilijk iets leuks vinden voor de mannen. Ik doe mee want dit lijkt me wel wat, en we houden van verrassingen, ik ben benieuwd!

 • Claudia Diependaal

  Hoi,

  Wauw ik doe heel erg graag mee, verassingen zijn altojd leuk! Ik ga duimen!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *