Budget make up review test en favorieten
Beauty en mode Recente berichten

Mijn budget make up favorieten | Winter 2018-2019

Veel vrouwen zijn behoorlijk vast in hun make up favorieten. Zo ook ik. Daarnaast vind ik het fijn om budget make up te gebruiken, die doen namelijk helemaal niet onder voor hun duurdere broertjes. Welke budget make up favorieten ik heb deel ik met je in deze blog.

Budget make up musthaves

Ik vind het soms wel lastig om erachter te komen welke budget make up nou echt een musthave is en welke een miskoop. Vooral omdat ik het jammer vind om iets te kopen dat toch niet ideaal is. Zo kocht ik in het verleden een oogschaduw palette bij Action die ik toch niet ideaal vond. Via een aantal beautybloggers maar ook gewoon via Instagram kom ik regelmatig goede tips tegen en daarom dat ik mijn budget make up favorieten van 2018 nu ook met jullie deel.

Sleek Highlighting Elixir

Echt hoor, dit is mijn favoriet boven alles! Deze illuminating drops van Sleek Make Up zijn zo ongelooflijk fijn. Een fijn aan te brengen highlighter die ik zelf aanbreng met een oude foundationkwast aangezien het highlighting Elixer vloeibaar is. D.m.v. een pipet is deze highlighter te doseren maar je hoeft er heel weinig van te gebruiken, ik ga dus met de kwast langs het pipetje. Ik gebruik de She Got It Glow en deze geeft naast een highlight ook nog een licht blosje. Ideaal in de wintermaanden dus!

Je koopt hem o.a. bij IciParis Xl voor € 8,99

Sleek budget highlighter elixir illuminating drops

Ultimate Foundation 24h

De Ultimate Foundation 24h is van Douglas zelf en gebruik ik nu een paar weken. De foundation is sweatproof en is licht dekkend. Doordat hij kleurcorrigerend werkt hoef je er weinig van te gebruiken voor een mooi dekkend en fris effect. Ik breng de Ultimate Foundation aan met een beautyblender aan omdat ik dat zelf prettiger vind. Overigens gebruikte ik hiervoor altijd een Catrice of Essence Foundation maar ik vind deze van Douglas wel heel fijn, al is de Ultimate Foundation wat minder budget.

De Ultimate Foundation 24h van Douglas koop je hier voor € 19.99.

Budget make up review Douglas ultimate foundation essence prime studio + mattifying primer

Mattifying + Pore Minimizing Primer

De Mattifying + Pore Minimizing primer van Essence bevat zwarte klei maar smeert doorzichtig uit op je huid. Deze primer zorgt voor een prettige en lichte basis op mijn huid voordat ik foundation aanbreng. Ik merk duidelijk verschil als ik geen primer gebruik. Mijn huid glimt meer en voelt droger aan.

De Mattifying + Pore Minimizing Primer van Essence koop je hier of bij Kruidvat in de winkels voor € 3,59.

Waterproof Eyeshadow Primer

Als basis voor mijn oogschaduw gebruik ik altijd een basis. Ik merk dat als ik een eyeshadow primer gebruik, dat mijn oogschaduw langer blijft zitten, beter blend en dat de pigmentatie nog beter naar voren komt. De laatste tijd gebruik ik de Catrice Eye Foundation Matte Eyeshadow Primer. Eerder zat deze in een andere verpakking wat er wat luxer uitzag maar nu het in een tube zit is het wel makkelijker in gebruik. Deze oogschaduw primer is waterproof waardoor je oogschaduw nog beter en langer blijft zitten.

Je koopt de Catrice Eye Foundation Eyeshadow Primer hier of in de winkels van Kruidvat voor € 3,59.

Budget make up tips Revolution oogschaduw palettes en catrice oogschaduw basis

Revolution oogschaduw palettes

Als ik deze palettes eerder had ontdekt zou ik al zeker meer oogschaduw palettes van Revolution hebben denk ik. Wat een fijne kleuren, verzadiging en het brengt heel makkelijk aan in gebruik. Dat de verpakking dan “goedkoop” plastic is en wat kwetsbaar maakt me niet echt uit. Het gaat me uiteindelijk toch om de inhoud en ik berg toch alles op waardoor niemand het ziet. Die prijzen van deze palettes zijn ook nog eens goed te overzien en zijn zeker tijdens aanbiedingen niet te weerstaan!

De Revolution oogschaduw palettes koop je o.a. bij Kruidvat en Bol.com vanaf € 4,99.

Allround Ultra Black Mascara

De Allround Ultra Black Mascara van Catrice is met recht een budgetkoopje. Hij werd getipt op Twitter en ik heb hem inmiddels meerdere keren gekocht. De Allround Ultra Mascara blijft goed zitten en is van goede kwaliteit. De prijs is ook nog eens echt enorm budget. Ideaal dus. De mascara is mooi zwart, smeert goed uit en is makkelijk in gebruik. Echt de ultieme tip dus deze mascara van Catrice.

De Allround Ultra Black Mascara van Catrice koop je hier of in de winkels van Kruidvat voor de mooie prijs van € 2,99

Budget Make Up Allround mascara Catrice en ultimate matt liquid lipstick douglas

Ultimate Matte Liquid Lipstick

De Ultimate Matte Liquid Lipstick van Douglas heb ik in de kleur Leopard Girl. Deze vloeibare matte lippenstift blijft langdurig zitten (12 uur) en overleeft veel, afgezien van een maaltijd. Normaal gesproken ben ik niet zo van lippenstift, vooral omdat deze toch vaak niet zo goed blijft zitten en omdat ik niet zo goed wist welke kleur ik wilde. Rode lippenstift draag ik nog wel maar verder is het toch vaak een glosje. Maar deze neutrale kleur, met een vleugje roze vind ik heel mooi staan. Dat hij dus nog eens lang blijft zitten is helemaal fijn.

Je koopt de Ultimate Liquid Lipstick van Douglas hier voor € 9,99.

Budget make up en aanbiedingen

Het loont enorm om de aanbiedingen in de gaten te houden op make up. Zo hebben Kruidvat en Etos vaak aanbiedingen met de 2e halve prijs of gratis. Maar ook de duurdere ketens hebben make up merken die minder duur zijn of van hun eigen merk. Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid zei mijn Economie-leraar altijd en dat credo gaat ook op bij het kopen van budget make up. Daardoor haal je namelijk nog meer voordeel uit je make up.

Wat is jouw favoriete budget make up ?
Liefs, Kimberly

Liked it? Pin het op Pinterest!

Budget Make Up Favorieten budget make up review Tips winter 2018 2019
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *