bo-ho green make-up review - getest
Beauty en mode Recente berichten

Boho Make-up Review | Dierproefvrij en vegan

Make-up die niet is getest op dieren, zonder parabenen of siliconen, met natuurlijke producten, van een goede kwaliteit én die ook nog eens betaalbaar is. Je zou denken dat het niet mogelijk is en daarom testte ik een aantal producten van Boho. Mijn bevindingen lees je in deze Boho Make-up Review.

Natuurlijke, dierproefvrij en vegan make-up

Het van origine Franse make-up merk Boho is opgericht door 2 professionals uit de make-up branche. Zij wilden natuurlijke make-up die toegankelijk en betaalbaar is creëren. Biologische cosmetica die betaalbaar is zonder in te leveren op de kwaliteit. Van Solobio ontving ik een aantal producten om te testen en in deze Boho make-up review lees je hoe deze producten mij bevallen zijn.

Bo-Ho Green revolution mascara Gypsy volume

Welke producten van Boho Make-up testte ik?

Boho Blusher Corail 05 €12,95

Hoewel ik eigenlijk nooit een blusher gebruik – omdat ik van mijzelf wel redelijke appelwangen heb – was ik zeer benieuwd naar de blusher. Hij zag er zo mooi uit op de afbeelding en er zijn toch best wel dagen dat mijn gezicht wat kleur kan gebruiken #momlife. Deze blusher vind ik heel fijn aanbrengen en door gelaagd aan te brengen kun je een hele intense kleur creëren. Maar vooral kun je er een gezonde blos mee maken, heel fijn op de dagen dat de nachtrust te wensen overliet. Daarnaast voelt het ongelooflijk fijn op mijn huid en ziet het er zeer natuurlijk uit.

SoloBioMooi Boho Mak-up review

Boho Vegan Brush Blush 06 €19,95

Deze mooie vegan brush van Boho heeft hele zachte haren en brengt de blush prettig aan. Hij verdeelt de blush goed, is licht in het gebruik en licht prettig in de hand. Daarnaast is het gewoon een aanwinst in je borstelverzameling want ik vind hem ook nog eens mooi met die lichte kleuren.

Bo-Ho Green Revolution review blush

Boho Natural Highlighter Contour Sunrise Glow €15,75

Toen ik de producten ontving was ik aanvankelijk wat teleurgesteld in de highlighter. Ik vond hem niet zo glimmen in de verpakking namelijk. Maar boy, was I wrong! De Boho Highlighter is echt zo onwijs mooi op de huid. Hij laat zich fijn blenden en aanbrengen, geeft een goede glow en is toch niet mega opvallend. Ideaal dus! Op mijn jukbeenderen breng ik hem aan met een highlighter brush en ogen met een penseel waarmee ik altijd mijn highlighters aanbreng.

Boho Wenkbrauwpotlood Blond 03 €7,39

In het verleden heb ik mijn wenkbrauwen d.m.v. PMU (microblading) laten aanbrengen. Inmiddels hangt ik er een beetje tussenin met mijn wenkbrauwen: Wil ik ze weer laten aanbrengen d.m.v. PMU of teken ik hen nog bij? Vooralsnog wil ze toch nog bijtekenen en dit wenkbrauwpotlood is echt heel fijn in het gebruik. Het ligt dicht tegen mijn eigen kleur, brengt zeer gemakkelijk aan en blijft goed zitten. Je hoeft dus niet op te passen met wegvegen o.i.d. Dankzij het wenkbrauwborsteltje kun je de kleur nog iets uitborstelen en je wenkbrauwen shapen.

SoloBioMooi Boho Mak-up review

Boho Compact Powder Beige Clair 02 (mat) €12,95

Dankzij de compact powder glim ik een stuk minder en dat met een zeer natuurlijk effect. De poeder is fijn te verdelen, matteert, ziet er mooi uit en draagt licht. Ik was een beetje sceptisch aangezien ik meestal toch wel weer ga glimmen wanneer ik alleen poeder gebruik. Maar met deze compact powder van Boho blijft mijn huid mat. De compact powder smelt echt samen met mijn huid en blijft er niet op liggen, het is dat ik weet dat ik poeder op heb, anders zou ik het niet zien.

Bo-Ho Green Make-up review Compact Powder Gypsy Mascara

Boho Mascara Gypsy Volume – Noir 8ml €15,99

Niet dagelijks gebruik ik make-up maar mascara hoort standaard bij mijn make-up routine. De Boho mascara is prettig in gebruik en heeft een mooie diep zwarte kleur. Echter geeft hij mijn wimpers niet de krul die ik gewend ben. Daarom gebruik ik eerst een laagje van mijn lievelingsmascara om daarna een laagje Gypsy Volume mascara te gebruiken.

SoloBioMooi Boho Mak-up review
Bo-Ho make-up review

Over SoloBioMooi.nl

Deze fijne webshop bied allerlei natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten aan. Van zonnebrand tot vegan make-up, van fijne haarverzorging tot aan verzorging voor de probleemhuid. Voor van alles op het gebied van beauty kun je terecht bij SoloBioMooi. Vanaf een besteding van € 45 verzenden zij gratis.

Kende jij de Boho Make-up al?
Liefs, Kimberly
Pin deze Boho Make-up review op Pinterest.

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *