B&M tipt # 1 | Een nieuwe kinderapp, uitjes in de zomervakantie en meer.
Recente berichten Tips Uitjes

B&M tipt # 1 | Een nieuwe kinderapp, uitjes in de zomervakantie en meer.

Geregeld krijg ik leuke tips, uitnodigingen en persberichten binnen. Veel probeer ik in berichten te verwerken of te reviewen voor jullie maar dat lukt me niet bij alles. Daarom geef ik je vandaag in B&M Tipt #1 allerlei tips van nieuw tof speelgoed tot bioscooptips en leuke uitjes.

B&M Tipt #1 Juni 2018

Quarks Galaxy

De eerste kinderapp van Denksport Junior: Quarks Galaxy is gelanceerd! De app is gratis te downloaden in de app-stores en is geschikt voor kindern van 6 jaar en ouder. De app richt zich op plezier maken, avonturen beleven, jezelf ontwikkelen en iets nieuws leren. Hartsikke leuk dus!

Er zijn verschillende spelletjes te spelen zoals:

 • Cijferslot; een uitdagende rekenpuzzel
 • Husselpuzzel; schuif de stukjes naar de juiste plek en er ontstaat een leuk beeld
 • Tectonic; vul de vakjes met de juiste cijfers
 • Obstakels; schuif de obstakels uit de weg en maak ruim baan
 • Trefpunt; zet de figuurtjes op de juiste plek

Met ieder spel verdien je als speler sterren. Wanneer alle puzzelstukjes op de planeten zijn verzameld, wordt er een mooie beloning in de wacht gesleept.

Zowel op smartphone als tablet is er sprake van een veilige online speelomgeving. En dankzij de offline modus kunnen kinderen ook zonder internet (verder) spelen. Ideaal voor kinderen op de achterbank of in het vliegtuig richting de vakantiebestemming!

Denksport Quarks gratis app

Dirk Scheele; de bioscoopfilm

Evi heeft niet zoveel met Dirk Scheele maar gelukkig heel veel andere kindjes wel! Vanaf Juli 2018 is de eerste bioscoopfilm: Op stap met Dirk Scheele te zien in de bioscopen. Dirk Scheele is al 25 jaar een artiest en dat wordt gevierd met deze bioscoopfilm. Iedere dag is Dirk Scheele te zien op Nick Jr, heeft hij diverse theatershows gelaceerd en meerdere cd’s gemaakt voor de kleintjes onder ons. O.a. Anky van Grunsven, Mylène & Rosanne, Joes Boonen en Peter Lusse zien we in de 60 minuten durende bioscoopfilm.

Dirk Scheele neemt kinderen van alle leeftijden mee op een vrolijk en muzikaal avontuur in zijn eerste bioscoopfilm, Op stap met Dirk Scheele. Hij gaat op bezoek bij een echte koning en koningin in een prachtig paleis, gaat voor de allereerste keer paardrijden op de manege van amazone Anky van Grunsven en zet de hele groentewinkel op stelten met de Broccolirock. Dirk duikt de jungle in als zijn grote vriend Japie het Aapie kwijt is. Hij krijgt in zijn zoektocht hulp van een papegaai, een slang en een heuse tijger!

Varend Corso

Als meisje uit Haarlem vind ik een Corso geweldig! Toen ik zag dat er begin augustus een varend corso is met het thema “Helemaal Hollands” vond ik dat dus heel erg leuk. Het varend corso is in Westland een echt evenement. Helemaal Hollandse geschiedenis, feestdagen, tv-programma’s en iconen zijn te zien tijdens het varend corso. En dat allemaal op 3 , 4 en 5 augustus.

Tijdens het varend corso zijn de historische schuiten zijn helemaal versierd met bloemen, planten, groente en fruit uit de Westlandse kassen. Elke schuit met hun eigen onderwerp, allemaal passend binnen het overkoepelende thema “Helemaal Hollands”. Afgelopen jaar waren er meer dan een half miljoen bezoekers die de boten en hun prachtige versiering kwamen bewonderen tijdens dit gratis driedaagse spektakel op het water en op de kade. V

erder wordt op verschillende plaatsen een vlootschouw georganiseerd waar bezoekers de boten van zeer dichtbij kunnen bekijken. In historische stad Delft is het corso op zondagmiddag te bewonderen in de haven. Alle informatie over de route, locaties en doorkomsttijden zijn terug te vinden op varendcorso.nl. Hier kunt u de bonte stoet ook live via de webcam volgen.

Hilarische baksels op Netflix

Vanaf 29 juni is op Netflix weer Nailed it te zien! En wat heb ik enorm van het eerste seizoen genoten, niet te doen. Ik kijk er dus erg naar uit dat deze show een vervolg heeft gekregen. In deze show gaan 3 amateur bakkers met elkaar de strijd aan om een geweldige geldprijs te winnen. Daarvoor moeten zij alleen wel de baksels namaken die een professionele banketbakker heeft bedacht. Dit gaat met zoveel gekkigheid en idioterie gepaard dat ik meerdere keren de slappe lach kreeg tijdens het eerste seizoen. Top dus. Check het filmpje maar met beelden uit het eerste seizoen.

Midzomernachten en nieuw gebied Toverland

Attractiepark Toverland kent meer dan 30 binnen- en buitenattracties, waaronder Troy: de snelste, langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux. Toverland is gelegen in het Noord-Limburgse Sevenum, op 25 minuten rijden van Eindhoven. Op zaterdag 7 juli 2018 breidt Toverland uit met het nieuwe entreegebied Port Laguna en het nieuwe themagebied Avalon. Hierdoor wordt het park anderhalf keer zo groot. Meer info vind je via 2018.toverland.com.

Dit jaar is het entertainmentprogramma van de Midzomeravonden uitgebreider dan ooit. Met de komst van het nieuwe entreegebied Port Laguna en het nieuwe themagebied Avalon heeft Toverland maar liefst zes verschillende themagebieden. “Elk themagebied heeft een eigen, passend entertainmentaanbod”, vertelt Luke Verhoeven, Entertainmentmanager. “Dit zorgt voor een divers programma met voor elk wat wils. Ook start het entertainment dit jaar twee uur eerder, zodat zoveel mogelijk gasten van de Midzomeravonden kunnen genieten.”

B&M tipt #1 vuurwerk-midzomeravond Toverland

Vuurwerkshow

De Midzomeravonden worden knallend afgesloten met een betoverende vuurwerkshow. Port Laguna dient hierbij voor het eerst als decor. De show, getiteld ‘Discover your own magic’, is op maat gemaakt voor Toverland, met muziek uit de nieuwe gebieden. De Midzomeravonden vinden plaats op woensdag 11, 18, 25 juli en 1, 8, 15 en 22 augustus 2018. Tickets met korting zijn verkrijgbaar via de website van Toverland.

Attractiepark Toverland presenteert op de zeven woensdagen in de zomervakantie de magische Midzomeravonden. In alle zes themagebieden zal er vanaf 17.00 uur live entertainment te zien zijn en maken speciale karakters hun opwachting. De Midzomeravonden worden op spectaculaire wijze afgesloten met een betoverende vuurwerkshow. Toverland is tijdens dit zomerse evenement geopend tot 23.00 uur.

Wil je meer lezen? Eerder ging ik al naar attractiepark Toverland met mijn gezin

Kinderbioscoop met The Incredibles 2

Jaren geleden kwam de film The Incredibles uit over een superheldenfamilie die de naast schurken ook moesten vechten tegen de wet. Superhelden zijn namelijk verboden en dus moeten zij zich geheim houden. Doen ze dat niet, dat worden zij opgepakt. In The Incredibles 2 zien we de superheldenfamilie weer en gaan we – eindelijk – zien hoe het verder met hen gaat. Wij gingen afgelopen weekend naar het kidsweekend met The Incredibles bij Kinepolis bioscopen. De film is echt ontzettend leuk en we hebben er enorm van genoten! Mocht je dus op een regenachtige dag je afvragen wat je zou kunnen doen? De film is een echte aanrader!

Dat waren een aantal van mijn tips, hopelijk heb je er iets aan.

Liefs Kimberly

Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

7 COMMENTS

 • Avatar
  nicole orriens

  Ik vond de liedjes van Dirk Scheele altijd erg leuk. We hadden er zelfs een cd van herinner ik me!

 • Avatar
  zebrazonderstrepen

  Die app van denksport ga ik eens moeten installeren denk ik. Zou mijn zoontje heel leuk vinden

 • Avatar
  zebrazonderstrepen

  Die app van denksport moet ik eens installeren denk ik. Gaat mijn zoontje heel leuk vinden.
  zebrazonderstrepen onlangs geplaatst…Smurfen expo een bezoekje waardMy Profile

 • Avatar
  íngrid

  de quraks hebben wij ook. Zo leuk. MAar dat varend corso lijkt me ook erg leuk om te zien. kend eik niet

 • Avatar
  íngrid

  de quarks hebben wij ook. Zo leuk. MAar dat varend corso lijkt me ook erg leuk om te zien. kende ik niet

 • Avatar
  Valérie

  Naar Toverland willen wij ook eens gaan met mijn dochter en de neefjes.. zeker als er zo veel leuke dingen te doen zijn!
  Valérie onlangs geplaatst…Reactie op Lekker fietsen, zoeven langs de wegen door Nicole OrriënsMy Profile

  • Avatar
   Kimberly
   AUTHOR

   Het is echt heel leuk, vooral doen!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − achttien =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.