Nieuw blogschema blogwijzigingen
Ondernemen Recente berichten

Er gaat wat veranderen | Blogwijzigingen B&M

Al een tijdje zat ik er tegenaan te hikken en ik merkte dat er iets moest veranderen. Vorige week hakte ik de knoop door en dus komen er wat blogwijzigingen de komende tijd. Het hoe en waarom lees je in deze blog.

Te veel druk op mijn blogschema

Vorig jaar deelde ik mijn blogschema en daarin gaf ik aan 3 nieuwe artikelen per week te delen. Het afgelopen jaar veranderde dat naar 6 artikelen per week. Heel leuk om te doen en het kwam ook door alle winacties die ik mocht organiseren. Maar het zette veel druk op mijn planning en mijn blogschema.

Te veel druk op mijzelf.

In 2018 werd B&M mijn bedrijf en veel professionele bloggers publiceren elke dag. Sommige zelfs meerdere keren per dag. Ik heb altijd gezegd dat ik dat niet wil doen maar inmiddels kom ik er dus wel bij in de buurt. En ik merk dat ik mijzelf daarmee een bepaalde druk opleg. Zeker naast mijn andere bedrijf. Ik wil B&M leuk blijven vinden! En naast alle activiteiten qua schrijven komt het onderhouden van Social Media, het verzorgen van content en heel veel achter de schermen. Het leuke ging er dus een beetje vanaf voor me.

Lees ook: De grootste misverstanden rondom bloggen

Gegroeid als blogger

Er gaat toch veel tijd zitten in het onderhouden van contacten e.d. voor de blog. En ook wil ik de komende tijd gewoonweg graag oude artikelen bijwerken voor Google. Sowieso is mijn schrijfstijl veranderd sinds de eerst artikelen die ik op Beebs and Moms schreef. Ik heb mijzelf gevonden in mijn stijl en wat ik uit wil dragen. In de eerste artikelen hield ik me nog helemaal niet bezig met Google en leesbaarheid. Ook Evi benoem ik steevast als Beeb. Voor groei moet ik eerst de basis goed aanpakken. Ook hoop ik dat ik dan de planning voor social media weer makkelijker rondkrijg. Vooral Facebook vergeet ik nu gewoon vaak. Komt ook doordat ik Facebook helemaal niet leuk vind maar toch.

Blogwijzigingen 2019

En daarom schroef ik de regelmaat van de blogs voor nu naar beneden. Elke werkdag zal er een nieuw artikel online komen. Als er een winactie is zal deze gewoon op de zaterdag online komen voor de duidelijkheid. Maar dan zal er doordeweeks een nieuw artikel minder online komen.

Oude artikelen herschrijven

Op Beebs and Moms staan er inmiddels een hoop leuke artikelen. Artikelen vanuit het begin die nog steeds heel actueel zijn. Misschien niet meer voor mij omdat mijn dochter ouder is geworden maar waarschijnlijk wel voor die ene peutermoeder die met haar handen in het haar zit. Deze oude artikelen ga ik herschrijven zodat zij fijner te lezen zijn. En ook zodat zij goede afbeeldingen hebben. In het begin wist ik weinig van auteursrechten bijvoorbeeld en plukte ik e.e.a. van Google. Dat mag niet en is niet ok dus dat moet ik aanpassen.

Een hoop te doen dus de komende tijd. Ik hoop dat jullie het geen probleem vinden en anders hoor ik het wel 😉

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

2 COMMENTS

 • Raquel Castanon

  Wat goed van je! Je hebt ook helemaal gelijk om de basis weer goed aan te pakken, zo ben je straks beter te vinden en kunnen nog meer mensen van je heerlijke blog genieten :-). Veel succes!!

  • Kimberly
   AUTHOR

   Lief van je, dank je wel!!!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *