Een blog over borsten, tetten, tieten, boobs
Beauty and Care Recente berichten

Een blog over borsten | De bijzonderheden

Een blog over borsten, tieten, tetten of hoe je ze ook noemt. Alle vrouwen hebben ze en ze hebben allemaal hun eigen vorm & grootte. Wat daar nou over te schrijven is? Genoeg want die vriendinnen stellen ons geregeld weer voor nieuwe uitdagingen. En, ik heb ook nog een belangrijke vraag aan jullie.

Mijn ongefilterde mening over borsten!

Yup, alle vrouwen hebben ze. Groot, klein, punten, bol, vergroot, verkleind, natuurlijk, 1 of 2 of niet meer. Die borsten zetten ons allemaal voor een uitdaging en laat ik nou eens mijn ongefilterde mening bespreken met jullie in deze blog over borsten.

Het ongemak van bh’s

Je zou denken dat wij vrouwen best wel goed beseffen dat we goed voor die schatjes van ons moeten zorgen. Dat doen we allemaal op onze eigen manier wel ook natuurlijk maar het blijkt dus dat heel veel vrouwen de verkeerde maat bh dragen. Het is ook lastig om de juiste maat te vinden want heb je eindelijk de juist maat en een fijne bh gevonden, veranderen je borsten weer! Bh’s zijn natuurlijk in veel maten / kleuren / vormen / budgetten te koop. En dat maakt het ook wel lastig. Zelf draag ik maat F en die is eigenlijk best lastig te koop in een fijn zittend model zonder dat ik mijzelf op de hoek van de straat moet verkopen. Het blijft bizar soms.

Tip, lees ook: De hel van het kopen van een BH

Borsten blijven veranderen

Ja, die borsten van ons veranderen ook nog eens ons hele leven. Zo groeien ze eerst. Bij de één wat harder dan de ander, maar daardoor hebben we al gelijk een aantal verschillende maten te pakken. Daarna groeien ze misschien wat onder de invloed van je anticonceptie, zwangerschappen, doordat je aankomt. En daarnaast kunnen ze zo weer krimpen doordat je afvalt, je geen borstvoeding (meer) geeft of om een andere reden. Zal ik maar niet benoemen dat borsten ook nog eens veranderen naarmate dat je ouder wordt. Die boobies van mij zien er toch niet meer zo uit als 10 jaar terug, best jammer wel.

Complimenten geven over borsten

Er is een hoop te zeggen over borsten. Vooral door mannen – die sowieso hun ogen vaak lastig van ze af kunnen houden – maar ook door andere vrouwen. Meestal door vrouwen die vinden dat andere vrouwen niet zoveel van hun borsten moeten laten zien. Ik vind vooral dat je dat lekker zelf moet weten maar ok. Wel denk ik zo af en toe: “Damn die jurk laat je borsten echt goed eruit zien”. Een compliment die ik over billen in een broek zo zou maken maar niet snel over een stelletje borsten.

Ik deed daarom een poll op Instagram en daarvan zei 83 % dat het wel kan om een compliment over borsten tegen een andere vrouw te maken. Meerdere vrouwen stuurden mij een berichtje en gaven aan dat ze er ook tegenaan lopen om een compliment over borsten te maken. Vooral omdat ze bang zijn dat een ander denkt dat het compliment seksueel bedoeld is. En dat remt denk ik ons allemaal wel af. Maar juist naast die kwijlende kerels denk ik dat het juist heel tof is om een compliment te krijgen dat je borsten er goed uitzien. Daarom deze blog over borsten, want je bent niet de enige die hier soms tegenaan loopt.

Die borsten horen natuurlijk ook gewoon bij ons lijf en hoeven we niet te vergeten omdat we bang zijn dat we er aandacht mee genereren o.i.d. Dus rock die push-up als jij dat wil, geef een ander een compliment en let’s go.

En hoe zit het met jou, geef jij een andere vrouw weleens een compliment over haar borsten?

Liefs, Kimberly

Liked it? Pin het op Pinterest!

Een blog over borsten en de raadsels die ze voor ons hebben Complimenten over borsten go or no go

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

2 COMMENTS

 • Susanne

  Voor een compliment over andersmans borsten ben ik wel een beetje te preuts haha. Maar de BH’s voor grotere maten mogen inderdaad wel een beetje minder kosten, Zo loop ik al sinds de bevalling met de verkeerde maat BH, maar heb gewoon geen zin zoveel geld voor een BH neer te leggen haha.
  Susanne onlangs geplaatst…Fit worden, maar geen tijd? Neem de bus!My Profile

  • Kimberly
   AUTHOR

   Hahahaha herkenbaar hoor!!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 + veertien =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.