reality-tv
Persoonlijk Recente berichten

Wat als de beeb mee zou doen aan reality tv?

Er starten deze weken weer veel reality programma’s. Programma’s zoals #temptationisland #GeordieShore etc. Ik las van de week dat er een moeder trots was op haar dochter die in dit programma een verleidster is en wat ik daar van dacht? Je leest het in deze blog.

Temptation Island

Mocht je dit programma niet kennen? In dit programma gaan een aantal stelletjes naar mooie zonnige eilandjes, waar zij ieder hun eigen eiland krijgen en met verschillende verleid(st)ers hun eiland moeten delen. De heren zitten dus met vrijgezellige dames en de dames met vrijgezellige heren op hun eiland. Die vrijgezellige figuren zitten daar natuurlijk om diegenen die in een relatie zitten te verleiden. Een taak die ik weinig eer vind hebben en daarbij vind ik ook nog eens dat die taak geen eer zou mogen krijgen. Maar ok, dat is misschien mijn bekrompen persoontje ofzo.

Reality programma’s 

Zoals ik wel al eens eerder schreef over Geordie Shore. Ik hou best wel van reality. Maar een aantal dingen heb ik de laatste jaren toch wel een beetje afgeschreven. Zo keek ik dus ook naar Temptation Island, Roy Donders, OH OH Cherso en Barbie. Maar de laatste jaren dus niet meer. Ik trek het niet meer. Roy Donders dan nog soms, deze jongen doet nog best wel zijn best om zijn geld te verdienen en ik vind zijn accent wel schattig. Dat ook die viezerik van een Peter Jan Rens met zijn nog viezere vriendin/ vrouw een tv programma krijgt vind ik echt onvoorstelbaar. Een man die erom bekend staat dat hij enorme oplichtingspraktijken op zijn CV kan schrijven. Een man die bovendien in Azië meerdere keren zich verdacht heeft gemaakt van kindermisbruik. Die man heeft nu een tv programma waarin behoorlijk gevloekt wordt terwijl zijn kind erbij staat. Ik ben het er zo ontzettend niet mee eens, maar dat is denk ik een andere blog. Ik kijk dus alleen nog Geordie Shore. Dat vind ik echt ultiem genieten, het is zo ver van mijn bed. Maar ok.

Trots?

Maar trots dus. Dat zei een moeder over de resultaten van haar dochter die verleidster is in Temptation Island. En dat zette me aan het denken. Ik zou er namelijk helemaal niet trots op zijn als mijn dochter, mijn kind, in haar bikini rommelend en seksend met een man op tv te zien zou zijn. En datzelfde denk ik ook wel eens over die meiden van Geordie Shore. Ik vind het dus hilarisch om naar te kijken maar het zou toch god allemachtig jouw kind zijn daar op tv!

Mijn kind op de tv? 

Ik ben uiteraard echt niet zo’n moeder die denkt dat haar dochter nooit seks gaat hebben of weet ik het wat. Al is de beeb 4 dus zal het voorlopig nog even duren. Maar om die handelingen op tv te zien. NEE! Ik zou daar dus heel wat hartige praatjes met haar over hebben. Sowieso denk ik dat over alle programma’s. Al zullen er ook oprechte en integere programma’s zijn die ik wel prima zou vinden. Maar nu zeg ik vooral heeeeeel hard nee! En ik denk dat haar vader haar in een kamertje zou zetten met de deur op slot totdat de gedachten weer verandert zijn.

Hoe zou jij het vinden als jouw kind mee zou doen aan een reality programma?

 

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

5 COMMENTS

 • MamaIssues

  Ik zou ook echt niet willen dat mijn dochter daar aan mee zou doen!
  Zo goedkoop!
  Realityseries worden een beetje te helaas!

 • Ooohhh hoe graag ik dus ook naar temptation island kijk ( ☺☺☺) , hoe erg ik het zou vinden als mijn kindjes hier later aan mee zouden doen…

  • beebsandmoms
   AUTHOR

   Echt hè, het lijkt me verschrikkelijk!

 • Lisette

  Ik zou liever zelf meedoen. En dan de hele dag een beetje op het strand hangen en ‘s nachts heerlijk slapen. Alleen… wat zou dat genieten zijn!
  Lisette onlangs geplaatst…Eindelijk slapen: hebben we het ei van columbus gevonden?My Profile

  • Kimberly
   AUTHOR

   Hahahaha ze zouden bij jou weinig te doen hebben denk ik. Alleen bier, bitterballen en slaap zouden jou kunnen verleiden 😉

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 4 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.