The Body Shop Adventskalender 2020
Beauty en mode

Adventskalender van The Body Shop

Aftellen naar de kerst doe je in de decembermaand met de goed gevulde adventskalenders van The Body Shop. Ieder jaar zie ik deze adventskalenders uitgepakt worden op social media en ben ik lichtjes jaloers, dit jaar heb ik zelf een kalender om uit te pakken samen met Evi. Ik laat je alvast de inhoud zien van de Deluxe Adventskalender van The Body Shop!

The Body Shop unboxing Deluxe adventskalender 2020

Wil jij wel graag een adventskalender maar ben je nieuwsgierig naar de inhoud voordat je de kalender aanschaft? Dan heb ik in ieder geval de inhoud voor jou van de Deluxe adventskalender. Wil je de inhoud niet zien? Scroll dan niet helemaal naar beneden 😉

3 verschillende adventskalenders: voor iedere portemonnee

The Body Shop staat al jaren bekend om hun betrokken maatschappelijke rol en heerlijke dierproefvrije producten! Ook deze adventskalenders zitten weer boordevol beauty producten.

Koop hier jouw The Body Shop adventskalender

Entry Adventkalender The Body Shop

De meest bescheiden kalender van The Body Shop bevat 24 kleine verrassingen om je lichaam van top tot teen mee te verfrissen, scrubben en verwennen: lip butters, hand creams, Body Butter en shower gels.

Entry Advent Calendar€ 50 (waarde €97.50)

Deluxe Adventskalender The Body Shop

Deze kalender bevat 25 fullsize- en miniverrassingen, zoals mini face masks, een fullsize Banana haircare duo en Almond Milk & Honey Body Butter.

Deluxe Advent Calendar € 90 (waarde €163)

Ultimate Adventskalender The Body Shop

Dit is de ultieme beautykalender. Hij bevat 25 beautyfavorieten en verrassende nieuwe producten van The Body Shop, waaronder het zuiverende Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask en verkwikkende Drops of Youth™ Concentrate.

Ultimate Advent Calendar€ 130 (waarde €271)

Dierproefvrije verzorgingsproducten én vrouwen steunen

In tijden van crisis neemt ongelijkheid toe en raken mensen uit kwetsbare groepen sneller geïsoleerd. Daarom doneert The Body Shop deze kerst een deel van elke transactie aan organisaties die zich inzetten voor vrouwen die het hardst zijn getroffen door de schaduwcrisis van Covid-19, zodat zij zich
weer veilig en geborgen kunnen voelen.*

In Nederland werkt The Body Shop deze kerst samen met Fier om het waardevolle werk dat Fier doet te ondersteunen, zoals het opvangen en behandelen van slachtoffers van huiselijk geweld. Als je je kerstinkopen bij ons doet, draag je bij aan een nieuw opvangcentrum van Fier waar slachtoffers van geweld, uitbuiting en misbruik, opvang, hulp en bescherming krijgen.* Een plek waar zij een veilig onderkomen vinden en kunnen werken aan hun toekomst.

*van 1 november tot en met 31 december 2020 in Nederland, geldig in de winkels (inclusief outlets) en online op thebodyshop.com.

Spoiler! De unboxing van Deluxe Adventkalender The Body Shop

Benieuwd naar de inhoud van de adventskalender? De Deluxe adventskalender van The Body Shop is behoorlijk goed gevuld met mini’s en met full size producten. Ik heb alle producten op volgorde van de dagen neergelegd zodat je een beetje een indruk krijgt van de inhoud. Ik heb zelf alles na de foto weer ingepakt zodat ik in december met mijn dochter de adventskalender opnieuw kan uitpakken. Daar gaat ze vast en zeker dolgelukkig van worden.

Inhoud The Body Shop adventskalender unboxing
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»