7 Must see series Netflix maart 2019
Recente berichten Tips

7 Must See Series op Netflix | Maart 2019

Een tijd zette ik me flink af tegen Netflix, ik streamde wel en had geen zin om te wachten totdat een serie op Netflix stond. Maar inmiddels ben ik volledig om en vind ik het heerlijk om niks te doen samen met Netflix. Omdat het tussen het aanbod soms wel erg zoeken is naar must see series op Netflix help ik je weer op weg met mijn 7 favorieten van dit moment.

Must see series op Netflix

Doordat er zo’n groot aanbod is op Netflix is het soms echt zoeken naar een speld in een hooiberg. Ik vind het daarom fijn om tips van anderen te krijgen en niet aan een serie te beginnen die uiteindelijk enorm tegenvalt.

Op het moment ben ik eigenlijk wel vooral superheldenseries aan het kijken. Je hebt van die fases hè. Maar uiteraard kijk ik ook andere series, welke mijn 7 must see series op Netflix op dit moment zijn lees je hieronder.

Lees ook: 5 favorieten op Netflix

The Umbrella Academy

Deze serie heb ik als laatste gekeken en ik vond hem erg mooi in elkaar gezet. Op een dag in oktober 1987 worden er over de wijde wereld 43 kinderen geboren terwijl hun moeder in de ochtend nog niet zwanger was. Bijzonder en om het nog meer bijzonder te maken gaat een extravagante miljonair alle ouders langs om de kinderen te kopen. Het lukt hem bij 7 kinderen. Hij richt The Umbrella Academy op voor deze 7 kinderen met bijzondere krachten. We krijgen een inzicht in hun bijzondere jeugd en hoe zij worden klaargestoomd om de misdraad te bestrijden. Maar vooral krijgen we te zien hoe zij de apocalyps tegen proberen te gaan. Mary J. Blidge zien we in een bijzondere rol terug, heel tof! Ik vind de serie echt geweldig en kijk uit naar een volgende seizoen.

One day at a Time

Deze serie heeft 3 seizoenen en gaat over een Cubaans-Amerikaanse familie. Op een laagdrempelige manier worden belangrijke issues van Amerika en de wereld besproken. Een moeder die veteraan is, die haar best doet als alleenstaande moeder. Een extravagante oma die haar kleinzoon idealiseert. Een dochter die intelligent is, zich zorgen maakt om de wereld en haar weg probeert te zoeken in haar seksualiteit. Een zoon die zich vooral zorgen maakt om zijn uiterlijk. En een huisbaas die weinig zorgen heeft door zijn achtergrond maar die toch meer diepgang blijkt te hebben dan eerst gedacht. Deze serie is niet typisch en gewoon erg leuk om te kijken. Alleen de lachband vind ik echt verschrikkelijk, maar dat doen meer series. Waarom weet ik nog steeds niet.

Lees ook: Mijn ultieme favorieten op tv en Netflix

The Punisher

Deze serie keek ik samen met Patrick en hij is soms echt kneiterhard. Frank had een gezin totdat zij werden vermoord, juist op het moment dat hij bijna uit dienst zou komen. Frank heeft in verschillende speciale operaties meegedraaid en weet zijn weg te vinden met geweren, messen en zijn vuisten. Hij neemt de missie op zich om de dood op zijn vrouw en kinderen te wreken en neemt wat extra slechteriken op zijn weg mee. Hardcore maar echt een hele toffe serie en echt één van de must see series op Netflix op dit moment.

Sex Education

Otis, een tienerjongen, heeft een moeder die sekstherapeut is. Juist daardoor heeft hij zelf wat problemen die hij probeert te overwinnen. Maar advies geven over seks kan hij als de beste. Maeve, die op school niet zo positief bekend staat, helpt hem aan cliënten. Al snel hebben zij een goedlopend bedrijf samen en helpen zij hun schoolgenoten met hun seksuele vragen. Deze serie laat allerlei verschillende problemen en ontwikkelingen zien maar doet dat op een luchtige en duidelijke manier. Eric is echt mijn lievelings in deze serie. 🙂

Lees ook: Netflix en Chill

Titans

Omdat Evi gek is op Teen Titans Go! dacht ik om Titans te gaan kijken. Dan weet ik wat meer wie die types uit haar favoriete serie zijn dacht ik. Niet had ik gedacht deze serie zo tof te vinden. We nemen Robin (van Batman weet je wel), Beast Boy, Raven en Starfire en we volgen hen in hun missie om de wereld te beschermen terwijl zij proberen te achterhalen waarom het kwaad Raven achterna zit. Een superhelden-serie maar nergens typisch, mooi gemaakt en gewoonweg heel tof!

Russian Doll

Op haar verjaardag wordt Nadia aangereden door een auto. Nadia wordt daarna wakker, weer op haar verjaardagsfeest. Het blijkt dat ze in een loop zit en ze probeert te achterhalen waardoor dat komt. Steeds weer overlijdt ze en steeds weer probeert ze meer te weten te komen. Maar er zitten ook verschillen in de loops, zo verdwijnen er steeds meer mensen van haar feestje. Zonder aan clichés te hangen is deze serie echt tof om te kijken, maar het is er wel eentje waarbij je niet tussendoor je Instagram kunt checken want dan mis je zomaar misschien iets belangrijks. Deze serie is echt 1 van de must see series op Netflix, hij is zo goed in elkaar gezet.

Welke serie op Netflix is jouw favoriet momenteel?
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

4 COMMENTS

 • Jamey

  Ik heb echt helemaal dubbel gelegen bij Sex Education. Vind hem echt geweldig!
  Jamey onlangs geplaatst…Je eigen mascara samenstellen bij FRIDAY MascaraMy Profile

  • Kimberly
   AUTHOR

   Ja heerlijk hè, om te gieren is het toch!

 • Marian

  Heb zojuist de hele serie Jane the Virgin zitten kijken…sommige delen worden wel wat langdradig en voorspelbaar. Maar vond het toch een leuke romantische serie

  • Kimberly
   AUTHOR

   Ja die is ook heel leuk! Maar die streamde ik altijd en de seizoenen op Netflix heb ik 2 jaar terug al gezien. Nu wachten tot het 4e seizoen.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes − drie =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.