5 redenen waarom je de iPhone 14 Pro Max wilt
Lifestyle

5 redenen waarom je de iPhone 14 Pro Max wilt

Elk jaar worden er weer nieuwe topsmartphones op de markt gebracht. Liefhebbers van Apple-producten kijken elk jaar uit naar de nieuwe serie iPhones die uitgebracht worden. 2022 bracht ons onder andere de nieuwe iPhone 14 Pro Max. We geven vijf goede redenen waarom je vandaag nog die iPhone 14 Pro Max bestellen wilt.

Beste iPhone die er is

Ben jij een echte iPhone-liefhebber? Dan kun je niet beter uit zijn dan met de nieuwe iPhone 14 Pro Max. Deze smartphone is na zomer van 2022 op de markt gebracht als het grote vlaggenschip van Apple in de iPhone 14-serie, en op het moment van schrijven heeft men nog geen beter toestel op de markt gebracht. Kortom: de iPhone 14 Pro Max is de beste iPhone die je op het moment kunt krijgen!

Fijn, groot scherm

Gebruik je jouw smartphone veel voor entertainment, bijvoorbeeld het kijken van video of het spelen van games? Of wil je gewoon graag een scherm waarbij je niet hoeft te priegelen met het bedienen? Dan is het fijn om een lekker groot scherm te hebben, en dat heeft de iPhone 14 Pro Max. Het forse en superscherpe, heldere scherm van 6,7 inch kijkt lekker weg, zeker ook omdat het een hoge verversingssnelheid van 120 Hz heeft. Voor de broekzak is het toestel door de omvang dan wel weer minder geschikt.

Topcamera’s

Je wilt je smartphone natuurlijk ook kunnen gebruiken om mooie foto’s en video’s te maken, van je kinderen of van je vakantie bijvoorbeeld. De iPhone 14 Pro Max heeft een indrukwekkende hoofdcamera van 48 MP waarmee je zeer gedetailleerde foto’s maakt én filmt in een ultrahoge 8K-resolutie. Verder zit er een groothoeklens (die zich ook leent voor macrofotografie) en twee telelenzen op om 3x optisch zoomen mogelijk te maken. De selfiecamera is ook verbeterd ten opzichte van de vorige editie met autofocus en een groter diafragma.

Uitstekende processor

Wil je een echte krachtpatser, dan moet je wel voor de Pro Max kiezen. Dit is namelijk samen met de Pro het enige toestel in de iPhone 14-serie dat voorzien is van de vernieuwde A16-chip. Deze processor zorgt voor zeer vlotte en krachtige prestaties, maar hij trekt ook de batterij minder snel leeg omdat hij zuiniger werkt. Overigens wordt de goede prestaties van het toestel ook ondersteund door een sneller type werkgeheugen.

Always-on display

Nieuw in de iPhone 14-serie is het always-on display, een functie die andere producenten al gebruikten en erg fijn is. Het houdt in dat ook in standby-stand het scherm nog wat informatie weergeeft, zoals de tijd en datum, maar ook wat voor notificaties je binnen hebt gekregen. De meldingen zelf zijn zelfs nog gedurende tien seconden te lezen op het always-on scherm wanneer ze binnenkomen. Ook kunnen er widgets worden weergegeven op het always-on display. Dat is al met al een stuk praktischer dan je wellicht kunt vermoeden.

Misschien is deze iPhone 14 Pro Max gezien zijn grote formaat en aanzienlijke prijskaartje niet direct een smartphone voor je kind, maar voor jou is het een mooi speeltje om jezelf te gunnen. Mama mag immers ook wel iets moois hebben voor zichzelf. Bovendien doe je tegenwoordig zo veel met je smartphone, dat zo’n apparaat wel van topkwaliteit moet zijn en best wat mag kosten.

«

»