Moms Fashion

10 winterjassen onder de € 70 voor de moms

Nadat ik voor de kleine meiden en de kleine jongens al eerder op zoek ging naar winterjassen onder de € 50, is hier nu een overzicht voor de moms! Ik moest het bedrag wel omhoog halen van € 50 naar € 70 omdat het anders echt een mission impossible is. Maar ik moet zeggen dat ik nu ook wel erg leuk geslaagd ben.

Als eerste begin ik met een leuke jas van Vila. Na een enorme zoektocht voor mezelf waar ik steeds parka’s aan had (I love Parka’s) ben ik uiteindelijk zelf ook voor deze jas gegaan. Aanvankelijk zag ik hem niet zo zitten maar ik heb hem toch gepast onder druk van 1 van de BFF’s en I’m in love! De beeb vond me er erg mooi in en ook de BFF die ter ondersteuning mee was vond hem erg leuk staan. En de complimentjes vliegen me om de oren, one happy mom hier dus! Vila noemt het een herfstjas zag ik maar hij is gewatteerd en dus warm genoeg voor mij. Mocht het nou echt enorm gaan vriezen, dan trek ik toch mijn slaapzak aan  🙂  Deze jas kost € 69,95 en is dus net binnen het budget.

 

 

Deze parka/bomber-achtige jas vind ik ook gaaf. Die contrasterende voorkant maakt hem net wat anders dan de andere jassen. En ik ben toch wel lichtjes over de Faux-Fur kragen aan het heen komen dus dat deze niet op deze jas zit vind ik geen enkel probleem. Ook deze jas van Vila kost € 69,95. Hij is trouwens ook in het donkerblauw te krijgen.

 

 

In het kader van “Loving the Parka” moet er toch natuurlijk ook een parka in het overzicht komen. Deze parka is ook van Vila en kost ook € 69.95. Ook deze jas is in meerdere kleuren te krijgen (Geel, zwart, rood en blauw).

 

 

Zelf vind ik het wel leuk als je jas “iets” heeft waardoor hij net wat anders is dan die andere miljoenen winterjassen. Deze jas is niet zo “apart” maar wel erg leuk met die taillebanden. En voor de prijs hoef je het niet te laten…. De jas kost namelijk € 29,99! Ook deze jas is in meerdere kleuren te krijgen namelijk legergroen, blauw en aubergine.

 

 

De bomberjas is deze herfst en winter helemaal hot! Daarom kan deze bomberjas natuurlijk niet missen. Al denk ik dat deze jas je niet de ijskoude dagen door trekt maar dan kun je altijd nog je slaapzak aantrekken dus.

 

 

Deze jas van H&M is van een wolmix en natuurlijk enorm vrouwelijk over een jurk of gewoon een stoere jeans. De capuchon maakt het dan wel weer stoerder, ik vind hem echt heel gaaf! Deze jas kost € 69,99 en is dus net aan binnen het budget.

Bij H&M zag ik ook deze jas. De jas is een lange bomberjas maar heeft ook een wolmix erin verwerkt en met de capuchon erbij vind ik hem echt heel stoer. Hij is ook in geheel zwart te krijgen maar de contrast van deze kleuren maakt hem net weer wat anders dan de meeste jassen op straat. Cool! En dat voor € 59,99

 

Omdat er ook andere jassen bestaan dan parka’s en bombers, ja je wist het niet maar ik vond dus deze jas via Wehkamp. Die zijn alweer flink gegroeid sinds dat je vroeger met die enorme boeken op je schoot naar kleren zat te kijken. De site is enorm en aangezien je ook makkelijk tot een bepaald bedrag kunt zoeken werd mijn zoektocht ineens een stuk makkelijker gemaakt. De jas is van Only en kost € 59,95

 

Ook bij Wehkamp zag ik deze jas van C&A XL Jessica voor de vollere dames onder ons. Een stoer biker-model van wol. Heerlijk warm lijkt hij me. En op de koude dagen met een grote sjaal en warme handschoenen is hij erg gaaf volgens mij. O en hij kost € 69,90 trouwens.

 

O en de volgende (laatste jas) komt ook bij Wehkamp en ik zie dat het weer een C&A Jessica is. Maar deze jas is volgens mij van de categorie slaapzak. Oftewel zo’n jas waarin je het echt niet koud kunt hebben. Ook deze jas kost ¼ 69,90 en is daarmee binnen het budget. Van deze jas vind ik de glimmende stof geinig en het lijkt me toch nog een best getailleerde jas waardoor je niet als een Michelin- mannetje over de straat gaat.

Winterjassen dames onder de € 70

 

Dat was het

Ik zag trouwens toen ik verder keek bij Wehkamp dat daar alle jassen die ik heb geselecteerd van Only en Vila ook worden verkocht. Wel zo makkelijk dus. O en Wehkamp sponsort me niet. Misschien nog een leuke mogelijkheid Wehkamp? 😉 Hahahaha Maar ok, Moms ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen helpen. Mocht je nog een speurtocht moeten gaan doen, succes! Ik ben blij dat ik mijn jas vorige week heb kunnen scoren. En voor de oplettende onder ons, inderdaad, de kleur van mijn jas is hetzelfde als de jas van Evi. Was niet echt de bedoeling maar blijkbaar ment to be…..

Wat vinden jullie van de jassen die ik heb uitgezocht? Laat je het me weten onder deze blog?

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *