1 Jaar Beebs and Moms
Persoonlijk Recente berichten

Beebs and Moms bestaat 1 jaar!

Het is alweer een jaar geleden dat ik na zoeken, wikken en wegen besloot om na een aantal maanden voor een andere blog te hebben geschreven mijn eigen blog te starten. Ik blik vandaag terug op het afgelopen jaar en neem jullie mee in mijn plannen voor het komende jaar.

 Het afgelopen jaar

Het afgelopen jaar ben ik vooral erg bezig geweest met mijn draai te vinden in het bloggen. Ik mocht voor het eerst shoptegoed weggeven en twijfelde of ik wel door zou gaan. Daar schreef ik een blog vol twijfels over en kreeg veel lieve reacties van jullie. Jullie reacties sterkten me en hielpen me over de streep heen om door te gaan. Inmiddels word de site vaker gevonden en dat merk ik aan de bezoekcijfers, die zijn toch wel verviervoudigd (minstens) sinds de eerste maanden. En dat vind ik leuk uiteraard!

Eerst begon ik met het streven om 4 blogs per week te publiceren. Dat ging een beetje ten koste van mijn plezier dus ging ik terug naar 3 blogs. En toen gebeurde er zo ontzettend veel dat er ook weken voorbij gingen waarin maar 1 blog of helemaal niets werd gepubliceerd. Wat er allemaal gebeurde kun je via de volgende links lezen : 2e zwangerschap, droom tot nachtmerrie , kell-antistoffen en Kell-Antistoffen hoe verder? maar ook Wat als je moeder kanker heeft?

Bewogen jaar

Kortom, het was een erg bewogen jaar. En ondertussen was ik dus bezig met de site. Dat ik dat anders had voorzien kun je wel raden maar goed. De site heeft me ook veel steun, afleiding en liefde geboden want wat heb ik fijne contacten ook via Social Media. En wat zijn jullie ontzettend lief! Ik heb me steeds weer verbaasd over hoe lief mijn volgers zijn, heel fijn en lief. Onder die volgers zijn ook meerdere andere bloggers die ik via Echte Post Is Cool (EPIC)  heb leren kennen. En ook dat kwam voor mij op het goede moment, ik was zo overvallen door wat ons overkwam. De steun vanuit de andere bloggers en volgers d.m.v. kaartjes en lieve berichtjes was overweldigend.

Geconfronteerd

Ik werd weer flink met mezelf geconfronteerd en nam me voor om minder van mezelf te eisen. Een luie huisvrouw, dat was het nieuwe streven voor me. En met bezoeken aan de praktijkondersteuner maar ook aan de osteopaat, kwamen mijn gezin en ik weer een beetje boven water.

Het komende jaar

Inmiddels is mijn moeder klaar met de behandelingen en is zij aan het opknappen. Ik schreef jullie er al een update over. Er zijn nog een aantal andere dingen waar ik blogs over ingepland heb staan dus daar horen jullie later dingen over. En dan heb ik ook gewoon 2 samenwerkingen op stapel! Zo ontzettend leuk en fijn! Ik ga gewoon door met waar ik mee bezig ben en m’n weg zoeken in de blogwereld. Ook ga ik nog wat blogs aanpassen uit het afgelopen jaar, stop ik met bloglovin’ (want heel vervelend forum), wil ik over van http naar https (want veiliger voor jullie), wil ik me inschrijven bij verschillende lijsten en misschien ook nog pr-bureaus etc. etc.

Streven en wensen voor mijn blog

Met Beebs and Moms wil ik helemaal niet groot worden, want hé hobby en dat moet gewoon hobby blijven. Maar ik zou wel wat groter willen worden met de site. Dat is toch wel een stukje erkenning dat jullie het leuk vinden wat ik doe 😉

Ook wil ik mijn fotografie verder ontwikkelen, dat zal vooral veel oefenen zijn denk ik. De recepten op Beebs and Moms worden goed gelezen, naast de heel persoonlijke berichten. Daarom wil ik wat meer kind- en mamavriendelijke recepten voor jullie gaan maken.

Wat zouden jullie graag terug willen zien op Beebs and Moms?

Liefs, Kimberly
 
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

6 COMMENTS

 • Avatar
  Bregje

  Hiep hiep hoera!! Fijn dat ik je dankzij je blog heb leren kennen! ❤❤

  • Avatar
   beebsandmoms
   AUTHOR

   En ik jou!

 • Avatar
  Lieke van Veen

  Van harte gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je blog. Een jaar met ups en downs.
  Fijn om te horen dat het ook de goede kant op gaat met je moeder.

 • Avatar
  Karin

  Wauw, 1 jaar alweer! Ik heb je blog sinds epic leren kennen en op Twitter natuurlijk.
  Je hebt duidelijke doelen gesteld en zal dus regelmatig eens (blijven) komen spieken!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Pingback: Makkelijke spaghetti met spinazie en geitenkaas - Beebs and Moms on 26 juli 2017
 • Pingback: Mijn eerste blogevent: Blogger by Nature. - Beebs and Moms on 26 juli 2017